Adam's back & The Donna fungerar!

Äntligen helg och jag har hunnit se en hel del avsnitt under fredagen och lördag so far! SÅ nu är jag klar med torsdagens serier vilket inte alls är helt fel. För nu har jag mina fredagsserier att se fram emot och det är nog den bästa seriedagen i veckan!

Arrow 5x13. Spectre of the Gun

Ibland har jag lite svårt att fokusera under Arrow avsnitten, vilket är syn för i början av serien tyckte jag verkligen att den var grymt bra! Så jag måste erkänna att jag saknar gamla arrow. Sen kan det bero på det nya teamet och att man inte vet så mycket om dem och vilka de är. I detta avsnittet fick man reda på lite mer. Inte hade jag kunnat ana att killen som uppför sig som en tonåring med trots problem, hade varit gift och hade en ganska gammal dotter. Jag tyckte faktiskt att han ser ut att vara typ runt 20, men det kanske är för att han är så liten jämfört med dom andra i teamet!

Sen hade vi det som hände på kontoret med skjutningen och det jag har att säga om det är att jag är glad att den nya åklagaren klarade sig för jag gillar verkligen honom och tror att han kan göra mycket gott för den staden!

The 100 4x3. The Four Horsemen

Strålningen har redan börjat komma och det ska bli spännande att se om Clarks mamma kan hitta någon lösning. Sen hade jag verkligen hoppats att det hade funnits ett underjordiskt rum där dem alla hade kunnat skydda sig. Dock är det inte säker att det som dom hittade som inte hade fungerat är det ända. Det är ju ändå ganska många människor på jorden som har överlevt strålningen sist så det kanske finns ett rum som någon klan har överlevt i långt tillbaka i tiden som inte är Montwether…

Chicago PD 4x14. Seven Indictments

Jag gillar verkligen Jay i detta avsnittet och att han bad om ursäkt, det var strongt gjort! Man märkte också att Hank gillade det och han är ju inte direkt lätt att imponera på!

Själva fallet så tänkte jag faktiskt direkt när dem möte frun att det var hon som låg bakom det. Jag anade inte att dem hade fejkat ett mord, utan snarare att hon viste att hennes man levde ett dubbelliv och mördade honom för det.

Sen har vi så klart slutet som man inte får glömma bort. Jag trodde först att något skulle hända Kim när hon gick där ute i mörkret själv. Men så kom Adam fram och allt känns lite bättre igen.

Jag saknar också Antonio, men jag har en känsla eller så hoppas jag bara att han har en del i Justice serien, annars blir jag lite ledsen!

Suits 6x14. Admission of Guilt

Mike måste blir advokat igen, därför tycker jag att allt känns lite jobbigt just nu. Jag gillade verkligen förra avsnittet då man fick lite hopp om att allt skulle bli bra igen. Det är inte alls nödvändigt för mig att han kommer tillbaka och jobbar med Harvey, men han ska få den respekt som han faktiskt förtjänar!

Dock måste det bästa i avsnittet ha varit när the Donna gav riktiga Donna ett bra råd. Älskade det!!!

#arrow #the100 #suits #chicagopd #onechicago #tv #tvserier #seriebloggen

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

Gillar

Kommentarer