90210 är nedlaggd

Nu är det som man länge har kunnat annat officiellt. 90210s femte säsong blir också seriens sista. Tittarna har svikit serien och nu har CW gått ut med att serien inte kommer att få fortsätta. Om man nu blir vädligt besviken på denna nyheten så kan man också se det från den ljusa sidan och det är att nu har manus författarna fortfarande tid på sig att fixa till ett riktigt avslut på serien så att alla som följt serien dom senaste åren får säga hej då till serien på ett riktigt sätt och inget av dom vanliga chliffhanger sluten som 90210 är så bra på. 

Personligen tycker jag att det är okej, jag ser fortfarande serien med glädje varje vecka, men det går inte riktigt att undgå att serien börjar att ha gjort sitt. Så min åsikt är att det var nog helt änkelt på tiden, men se nu till att ge serien ett värdigt slut nu!

Genom åren har CW stått för många av mina favorit serier och även om 90210 aldrig riktigt lyckats bli en av dom så är jag glad över dom 5 säsongerna som vi fått (med undantag för säsong 2 som var fruktansvärt dålig).

Jag har sagt tidigare att så länge jag får ha kvar Hart of Dixie så är jag nöjd om inte över lycklig och jag kan lätt offra 90210 för Hart of Dixie.

Statusen för CWs serier just nu.

Förnyade för en till säsong:
Supernatural
Arrow
The Vampire Diares

Nedlagda:
90210

Väntar på svar:
Hart of Dixie
Beauty and the Beast
The Carrie Diares
Nikita 
Cult


Vad tycker ni om CW beslut om att lägga ned 90210 och vilka serier hoppas ni får en till säsong?


 

 

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

Gillar

Kommentarer

Seriekungen
Seriekungen,
Bra att dom får ett avslut :)
nouw.com/seriekungen
SofiaMattsson
SofiaMattsson,
Jag kan inte lova att det blir ett bra slut, det får vi se när avsnittet har visats. Men dom har i alla fall tid att fixa ett bra slut ;)
nouw.com/sofiamattsson
Guest,
hoppas hart of dixie & carrie diares förnyas
efji.blogg.se
Guest,
Det är lite bitter sweet då det känns som man har följt denna serie hur länge som helst. Känner direkt ingen sorg direkt men synd är det! Men som du skrev så var detta något som skulle komma förr eller senare.
feelfreetobeyou.tumblr.com
SofiaMattsson
SofiaMattsson,
Nej precis, självklart är det lite sorgligt men den har endå fått 5 säsonger och det är inte dåligt det heller!
nouw.com/sofiamattsson