90210 5x21. Scandal Royale

Oj jag vet inte vart jag ska börja! Tänk att det bara är ett avsnitt kvar på serien, fine att jag tycker att den har gjort sitt och att det är dags att ge plats åt nya serier. Dock blir det alltid lite sorgligt när en serie tar slut.

Som jag sagt tidigare så tror jag att Liam och Annie kommer lösa sig, jag hade glömt bort att han friade till henne, men nu känns det som att han kommer göra det igen i nästa avsnitt!

Jag var också väldigt glad över att Navid och Adriana blev tillsammans igen, vilket gjorde slutet så tragiskt, jag hoppas verkligen att båda överlever. Men man vet ju aldrig, det är ju sista avsnittet!

Jag gillar att Teddy är tillbaka, jag har saknat honom, serien blir så mycket bättre när han är med. Även om jag tycker att Silver har varit väldigt jobbig denna säsongen så är det synd om henne. Även om Teddy tycker att dom ska försöka få ett barn igen och att hon då ska få bära det själv, så tror jag att hon har cancer och att det inte kommer gå.... Om en vecka har vi svaret och slutet och kan se det absolut sista avsnittet av 90210! 
<

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

  • 406 visningar

Gillar