6 års väntan är över Äntligen lite Stiles och Lydia action!

Som ni såg på mitt serieschema som jag lade upp tidigare i veckans så är det riktigt många serier just nu att se och jag jobbar på för fullt, men det är riktigt lätt att hamna efter direkt! Men jag jobbar på för fullt! Måste dock tillägga att dagens avsnitt av Teen Wolf var EPIC!!!!!!

Gotham 3x14. The Gentle art of making enemies

Det är faktiskt helt sjukt att jag gillar Jerome! Han är ju helt jävla galen! Dock är det nog det som gör att jag gillar honom. Även om en smart psykopat borde vara min största mardröm, så får vara tacksam över att det bara är tv. Sen var jag nog aldrig rädd att han skulle döda Bruce, han är på tok för viktig för serien, men jag får erkänna att jag var lite orolig för Alfred där ett tag.

Vi har också vår kära borgmästare som lyckades överleva och komma undan någon typ av frätande syra, men det slutade att hans livs kärlek sköt honom. Nu tror jag ändå att han kommer att överleva, även om det var en lite obehaglig scen då han sjönk mot botten…

Jane the Virgin 3x9. Chapter Fifty-Three

Jane är stressad, Michael är stressad, vilket gör att allt går åt skogen. Eller för den här serien så är det ett ganska litet problem som löste sig fort men det var kul att se dom bråka lite! Det stora problemet just nu är nog ändå Scott som verkar vara fast inställd på att förstöra för Rafael, eller i alla fall få en hel del pengar. Som tur är har Janes kusin stuckit i alla fall!

Rogelio, verkar också ha hittat kärleken även om det inte är helt problemfritt det heller…

Teen Wolf 6x10. Riders on the Storm

Hallå men oj, jag vet inte ens vad jag ska börja någonstans. Allt var så jäkla kaosigt och panikartat typ hela avsnittet och så måstes Stiles och Lydia och allt blev så mycket bättre, livet blev ljusare och det man väntat på i 6 säsonger hände äntligen. Nu kommer jag låta kräsen men jag vill ha mer, det är en halv säsong kvar av serien (som först kommer till sommaren vilket är lite panik!) och nu är allt frid och fröjd och dem ska lämna deras hem börja på College och jag vill ju att allt ska vara som det alltid varit! Men dem kommer kanske hem på ett lov i slutet av säsongen för det har ju ändå varit planlagt länge att det är det sista så jag förväntar mig ett bra slut med massa Stiles och Lydia. Eller egentligen hela gänget tillsammans för det har vi inte fått ha nu i den första delen.

Jag måste också erkänna att jag gillar Scotts mamma och Alisons pappa tillsammans. Dem är ett bra team

The Flash 3x11. Dead or Alive

Jag förstår paniken som gänget har över framtiden och att Iris kommer att dör samtidigt som jag faktiskt tycker att det känns som att dem lyckas ändra på mycket redan nu. Sen dök ett annat hinder upp som skulle döda Wells, lite kul twist som fick Zisco att verkligen använda sig av sina gåvor. Men avsnittets höjdpunker var ändå Julians kommentarer och minspel så fruktansvärt roliga när han inte förstår att han säger fel saker!

#teenwolf #stydia #janethevirgin #theflash #gotham #tv #tvs #seriebloggen

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

Gillar

Kommentarer

[Anna],
Jaa äntligen Stiles och Lydia!! 😊 Även om jag inte har väntat så kändes det som ett äntligen, kanske för att alla andra väntat på det 😋 Ja menvisst är scotts mamma och alisons pappa ett grymt team!
www.bokraden.blogspot.com