5 serier jag vill se på HBO Nordic

Jag har nu även gått igenom HBO nordic och valt ut 5 serier som jag vill se. Jag har tidigare gjort liknande inlägg för både Viaplay och Netflix. Netflix inlägget skrev jag i Januari och insåg nu att jag inte har hunnit börja kolla på någon utav serierna än. så nu har jag helt enkelt 15 nya serier som jag ska första hitta tid att se på! 😉

Dystopier är ju lite av min grej så är faktiskt lite förvånad över mig själv och det faktum att jag missat Westworld. Den har därför väldigt snabbt åkt högt upp på min lista över serier som jag vill se.

Jag påbörjade den första säsongen av Walking Dead för många årsedan och jag gillade den även om jag inte fastande till 100% men jag tror att det var för att jag inte var helt fokuserad på tv när jag kollade på den. Så det är en serie som jag verkligen vill ge en till chans.

Killing Eve är en serie som jag blivit mer och mer intresserad av. Jag får höra från många att den är väldigt bra dessutom har Sandra Oh huvudrollen vilket gör det till en serie som jag måste se!

Eftersom jag har följt så många DC Comics serier redan och dom har sina crossover avsnitt så känner jag att detta är en serie som jag i stort sätt måste se och ha med på mitt veckoschema. Har sett ett avsnitt av serien då det var en del av den sensate crossovern och jag gillade det jag såg!

The plot against America är en serie som jag har fått extremt mycket rekommendationer om det senaste. både från andra människor men också uträknat efter betyg som jag gett andra serier. S

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

  • Tv-Serier
  • 73 visningar

Gillar

Kommentarer