5 + serier att se på tv4 play

Innehåller affiliate-länkar

Jag tänkte att det var dags för mig att tipsa om serier som alla kan se på. Jag har själv sett på en hel del serier på tv4 play och här kommer mina favoriter som jag sett den senaste tiden. Jag slängde in ett extra tips på en serie som nu har försvunnit från tv4play men som jag tycker att man ska hålla ögonen öppna för.

Playing for Keeps är en australiensk dramaserie med två säsonger. Status nu är inte nedlagd, men inte heller förnyad för en tredje säsong. Jag har dålig koll på hur det fungerar i Australien men det ser inte jättepositivt ut med tanke på att det har gått lång tid sedan säsong 2 avslutades. Serien handlar om ett amerikanskt fotbollslag och framför allt fruarna till spelarna, hur deras liv ser ut och vänskap. Jag gillade den verkligen och hoppas på mer avsnitt, men oavsett är den sevärd!

Läs mer om serien här!

The Baker and the Beauty är en helt underbar serie på tv4 play som handlar om en bagare som faller för en känd modell och hur deras liv krockar i en mysig och underhållande serie som man bara vill få mer av. Serien blev tyvärr nedlagd efter bara en säsong. Jag har nu hört att den har slagit stort i USA i och med att den kom ut på netflix, så med lite tur kanske Netflix plockar upp den och ger oss mer avsnitt. Jag håller tummarna för det även om sannolikheten kanske inte är så stor!

Läs mer om serien här!

Younger är serien om en 40+ som ljuger om sin ålder för att lyckas få ett jobb efter att varit borta från arbetsmarknaden under en lång tid. Den har ett antal skådespelare i sig som en serie nörd som mig känner igen även om ingen av dom egentligen är superkänd, eller kanske Hillary Duff från sina Lizzie McGuire dagar. Men rolig är serien verkligen!

Läs mer om serien här!

Bomb Girls är en serie med två säsonger. Den handlar om kvinnorna under andra världskriget och hur de var tvungna att börja arbeta för att hålla igång samhället när männen var ute i krig. Jag trodde verkligen inte att jag skulle gilla den så mycket som jag gjorde men den var verkligen mycket bättre än vad jag trodde att den skulle vara. Den är seriös men samtidigt väldigt härlig och fylld med drama som verkligen fångar in en…

Läs mer om serien här!

Traces är det minsta projektet på listan och är ett skotskt kriminaldrama. Den handlar om unga Emma som förlorar sin mamma i en ung ålder men aldrig fått reda på vad som hände med henne. Men när hon återvänder sin hemstad Dundee så inser hon att det finns saker som hon inte fått reda på.

Läs mer om serien här!

Bad Mothers blev lite som kärlek vid första ögonkastet då den verkligen levererade från start. Den handlar om ett gäng mammor i Australien vars liv flätas samman av några tragiska händelser så som mord och otrohet. Sen är alvarlig och humoristisk på samma gång och verkligen sevärd. Har nu insett att serien försvunnit från tv4play så den får räknas som ett halvt tips som ni borde hålla ögonen öppna för ifall den dyker upp på en streamingtjänt som ni har.

Läs mer om serien här!

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

Gillar

Kommentarer