5 serier att se på Netflix

Sommaren är här och ledighet närmar sig för de flesta. Så tänkte att det var dags att tips om några serier att se igen. Denna gång är alla serier Netflix originals. Vilket betyder att det är netflix som skapat dom och inte köpt in dom från en tv kanal.

Jag tycker att Virgin River är en så himla mysig serie som jag verkligen gillar! Det finns just nu 2 säsonger på Netflix men den 3 kommer den 9 juli så där har ni som inte sett den en perfekt sommarserie att hugga tag i.

Lucifer är en serie som jag hyllat ett antal gånger här på bloggen och verkligen älskar! Inom loppet av några dagar när jag började med den gick den snabbt upp och blev en av mina favoritserier. Vissa klagar och säger att den är löjlig, jag anser helt enkelt att den är fantastiskt rolig!

Här har vi en serie som jag tycker är väldigt lagom. Den var bra, men inte fantastisk, vilket ibland är skönt. Jag gillar att ha serier på när jag göra annat hemma som städar och lagar mat och då är det jobbigt om man måste vara 100 % fokuserad hela tiden. I sådana lägen är Loke and Key ett fantastiskt bra alternativ….

The Society första säsong var verkligen jättebra och jag är superbesviken över att den inte fick en till. Det skulle den ju egentligen men på grund av covid och att den hade så stor cast så valde dom att dumpa den. Men tycker fortfarande att man ska ge den en chans och hålla tummarna för att Netflix ändrar sig när pandemin är över.

Den andra säsongen av feelgood serien Never have I ever kommer snart och det känns super. Det var verkligen en serie som överraskade mig med sin extrema charm. Det är dessutom korta avsnitt så den går fort att komma igenom.

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

Gillar

Kommentarer

LindaLinnros
LindaLinnros,

tack för tipsen! 😃

nouw.com/lindalinnros
elinm
elinm,

Har sett både Lucifer och Locke and Key och gillade båda! 😊

nouw.com/elinm