5 serier att se på Netflix

Våren är här, men vi har fortfarande lite kallare väder så tänkte att jag skulle tipsa om 5 serier att se på netflix. Något som jag tidigare gjort och det inlägget hittar ni här. Denna gång är alla serier Netflix originals. Vilket betyder att det är netflix som skapat dom och inte köpt in dom från en tv kanal.

Kärlek & Anarki

Är en svensk netflix serie som, det finns idag 1 säsong så det är en perfekt serie att se för att vara redo när säsong 2 kommer. Den handlar om en uttråkad kvinna som börjar arbeta på ett bokförlag för att rädda det från undergång.

Läs mer om Kärlek & Anarki här…


The Crown

Det är nog inte många som missat succéserien The Crown. Det är en serie som handlar om det brittiska kungahuset med drottning Elizabeth i fokus. Man får följa henne från bröllopet med Prins Philip och framåt i tiden. Hittills har de kommit så pass långt att Prins Charles har gift sig med Diana så man har några säsonger att se fram emot!...

Läs mer om The Crown här…

Bridgerton

Bridgerton kan ha varit 2021 stora seriesnackis hittills. Den är baserad på böcker om 8 syskon i 1800-talets England. Det är redan bestämt att serien i alla fall kommer att få två säsonger till. Varje säsong handlar om ett av syskonen och den första boken och säsongen handlade om Daphne. Har du missat Briderton är det dags att se ikapp nu!

Läs mer om Bridgerton här…

Lupin

Det är inte vanligt att jag börjar se på serier som inte är på svenska eller engelska. Men jag hade en kollega som hela tiden pratade om hur bra den var utan att berätta att den var på franska. Det märkte jag först när jag hade sätt på första avsnittet och då tog det inte många minuter innan jag var helt fast och nu väntar jag med spänning på säsong 2!

Läs mer om Lupin här…

Outer Banks

Outer Banks var verkligen en av de serierna som jag såg förra året som jag blev mest fast i. Den hade många komponenter som jag verkligen uppskattade… Det är en handlar om tonårskärlek, mord, spänning, vänskap och mycket mer. Rekommenderar den starkt helt enkelt!

Läs mer om Outer Banks här...

Gillar