4 bokserier du inte får missa!

Nu när jullovet och ledigheten är i full gång tänkte jag passa på att tipsa om några bokserier med "sci-fi" tema som du inte får missa.

Är du sugen på ett riktigt stort projekt så är dem 7 Harry Potter böckerna ett måste. Jag vet att dom första 100 sidorna i varje bok är ganska långtråkiga, men om vi ska vara helt ärliga, i vilken bok är inte dom första 100 sidorna sega?

Oldies but goodies, Twilight! Folk börjar tröttna på vampyrer nu har jag märkt, men dessa böckerna är anledningen till varför alla blev så besatta. Läs så förstår du varför! Dessa böckerna har jag tänkt att läsa om "snart"

Hunger Games, filmerna är fantastiska, böckerna är grymma, ett måste helt enkelt! Här kan du hitta inlägg om alla böckerna i bloggen under kategorin böcker jag läst

The Selection är en serie som jag hittade i år och har lyssnat mig igenom, grymt bra böcker, man blir fångad direkt och kan inte sluta lyssna! Även denna serien utspelar sig i framtiden där saker har gått åt skogen! Att omslagen är grymt vackra gör inte saken sämre! Här kan du hitta inlägg om alla böckerna i bloggen under kategorin böcker jag läst

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

Gillar

Kommentarer

Läst alla utom de sista du tipsar om, får läsa dem. Mina senast lästa är alla 4 Maze Runner böcker som kommit ut hittills längtar efter den femte som ska komma i höst på engelska.
www.saramadeleine.se