4 avsnitt som jag hunnit se under veckan!

Jag kommer mer och mer efter i serierna för varje dag som går. Jag skyller på tv4play som tar bort avsnitt efter en månad och jag nu ligger och måste se två avsnitt av doktorn kan komma innan dem försvinner för gott. Denna helgen ska jag dock ta det lugnt, arbetar 5 timmar idag, men borde ändå kunna plöja ett antal avsnitt tycker jag.

Chicago Med 2x15. Love yourself

Jag tycker att det var ett spännande fall med han killen som hade ramlat ner från 33 våningen, det hade varit kul om han hade överlevt dock kändes det ganska osannolikt att han skulle göra det och när Dr Rhodes valde att prata med pressen så insåg man ju att det var helt kört.

Jag tycker också att April hittade ett spännande fall, men det förstördes nästan av att man tyckte så synd om henne, men hon fick i alla fall ett lyckligt slut den dagen, även om hon förlorade sitt barn.

Så för en gångs skull var inte Dr Charles min favorit i avsnitt, dock var han ju inte med så mycket.

Reign 4x4. Playing with fire

Jag tyckte från början att Mary gjorde ett bra val när hon gick med på att gifta sig, hon behöver det för att få lite stabilitet och tillit. Det är inte heller så mycket kvar av serien att jag kände att det kanske är dags nu. Men nej, så fort det började brinna och han ville fly så insåg man att det var något konstigt och när han räddade barnet från det brinnande huset så kändes bara allt fel. Det kändes verkligen som att Mary var korkat i det läget. Frågan är om det inte var hennes bror som tipsade henne om det på slutet. För något konstigt är det med hennes fästman i alla fall!

Nashville 5x10. I’ll fly away

Usch vilket sorgligt avsnitt, jag blev så irriterad när Raynas syster skulle börja bråka om hus barnen skulle bo bara för hennes att hennes pengar skulle vara säkert investerade. Mig gör det inte något om Teddy kommer tillbaka, men bråket om tjejerna är oacceptabelt när deras mamma precis dött.

Finaste scenen i hela avsnittet var ner de sjöng en hyllningslåt till sin mamma. Dessa unga tjejer är brutalt duktiga och allt var bara så fint runt det. Jag förstår faktiskt inte varför Maddie inte bjöd upp sin syster på scen direkt!

Shadowhunters 2x10. By the light of dawn.

Spännande avsnitt ett av säsongens bästa om ni frågar mig. Jace fick reda på att han och Claire inte är syskon längre. Dock förstår jag inte hur de valt att lägga upp den storyn. I böckerna så märker man verkligen hur plågade dom två var och här var det mer en axelryckning okej, vi är syskon, vi pratar aldrig mer om det som varit typ!

Isabel tog sitt förnuft till fånga, men jag gillar inte hur hon dissade Rafael på slutet, jag gillar ju dem två tillsammans.

Simon kan nu gå i dagsljus också….

#onechicago #chicagomed #shadowhunters #reign #nashville #tv #tvserier #seriebloggen

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

Gillar

Kommentarer

Lena,
Enligt många dokumentärer om Mary så säger dem samma sak, att hon var så attraherad av honom att hon inte såg hans fel. Och det speglade just den scenen så bra tyckte jag. Jag hoppas verkligen att det var brodern som tipsade men det fanns ju fler där som såg det och Greer och brorn verkar ju ha ett gott öga till varandra så vem vet kanske det var hon som tipsade? 😃
www.livinginfictionalworlds.blogg.se