3 filmer med Leonardo Dicaprio

Titanic
Titanic är min absoluta favoritfilm och anledningen till att jag är typ besatt av Titanic och samlar på böcker och tavlor. Både Leonardo DiCaprio och Kate Winslet har varit mina favorit skådepelare sen dess. Titanic är en klassiker som alla borde ha sett. 11 Oscars borde tala för sig själv! Här har vi en till film där Leo 

Catch me if you can
Här har vi en till film där Leo ännu en bevisar att han är en av dem bästa skådespelarna som finns. Filmen är sjukt bra! En länk till mitt inlägg om filmen hittar om klickar på filmnamnet här ovanför. Även här har vi en film som jag anser är ett måste att se! 

the wolf of wall street
Mästerverk, det finns inte något annat sätt att beskriva filmen! Jag älskade den, jag gick på bio för att se en film för att Leo hade huvudrollen och jag blev så sjukt positivt överraskad. Det är inte en komedi, men jag satt och skrattade mig igenom nästan hela filmen. Jag vet att vissa tycker att den är för mycket och brutal och jag kan förstå det, men själv så älskade jag den! Även här kan du hitta mitt inägg om filmen om man trycker på rubriken!

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

  • 233 visningar

Gillar