3 filmer med Chris Pine

Chris Pine är kanske inte den kändaste skådespelaren, eller han kanske har blivit det i och med hans medverkan i star trek filmerna som jag inte har sett än. Första filmen som jag såg med honom var En prinsessas dagbok 2 och jag älskar den filmen och sen har jag sett honom i romantiska komedier och det är något som jag tycker att han gör riktigt bra!

This Means War
Här har vi en riktigt underhållande film med riktigt bra skådespelare. 2 hemliga agenter som blir kära i samma tjej och alla extremt konstiga saker som dom gör för att få henne och sabba för varandra.

En prinsessas dagbok 2
Detta är en av mina favoritfilmer! Jag tillhör nog dom som tycker att 2:an är lika bra som 1:an och har sett den typ 100 gånger. Första filmen som jag såg med Chris Pine och sen dess har jag haft lite koll på vad han har gjort för filmer....

Just my luck
Denna filmen viste jag att jag skulle älska redan innan jag såg den första gången. Men när ens favoritband är med i filmen för att försöka slå i USA så kan det inte bli annat än bra! Plus att musiken i filmen är fantastiskt bra! Chris Pine och Lindsey Lohan i huvudrollen är en riktigt bra kombo!


Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

  • Filmer
  • 236 visningar

Gillar

Kommentarer