Hej sebb jag tänkte skriva till dig att jag är deprimerad, men jag vågar inte. Jag tror jag skäms. Men bli inte ledsen iallafall. För du var den första jag tänkte skriva till. Även om jag egentligen inte tror att du bryr dig. Och jag vet att du inte älskar mig iallafall inte så som jag älskar dig. Iallafall inte så som förut, när jag var din favorit person i hela världen. Förlåt för att jag inte kunde vara din favorit person i världen.

Jag vet att du känner dig oälskad, att jag tog all tid som gick åt. Det var aldrig meningen. Och jag ber mest om förlåtelse för att jag faktist inte känner så. Alla blickarna kanske var vända mot mig men ingen såg mig. Bara på mina armar. Ingen visste om nätterna då jag låg i sängen skakade och hejdå


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Vi har inget gemensamt, inget alls. Förutom att vi etniskt kommer från samma land såklart. Halvt för din del.

Jag vet inte vad jag tycker om din yta eller din insida för den delen.

Du har tatueringar. Men jag vet inte om jag gillar tatueringar?

Jag skrattar när jag är med dig, men jag vet inte om jag faktist tycker att du är rolig.

Jag har kul med dig på kvällen, tills du somnar och det blir morgon och vi måste prata på riktigt.

Jag träffar dig bara när jag är full, men jag vet att jag vill vara med dig när jag är nykter.

Jag vill inte ha dig, men jag ville inte att du har någon annan.

Vi pratar knappt, men jag tycker om dom korta betydelselösa konversationerna vi har.

Är vi betydelselösa för varandra? Är jag betydelselös för dig? Vad betyder jag för dig?


Likes

Comments

Jag vill vara ensam

Men jag behöver närhet

Jag vill inte att du älskar mig

Men jag behöver älska dig

Jag vill inte att någon ser mig

Men jag behöver se alla

Jag vill inte vara stum

Men jag är rädd för att känna

Jag vill att du lämnar mig

Men jag behöver att du stannar kvar

Stanna kvar?

Likes

Comments

Mina meningar följer aldrig någon rödtråd.

Jag söker inte förståelse eller tröst.

Jag vill inte heller förstå.

och allt går för snabbt

ändå.

Likes

Comments

Jag vill inte vara här,

Har nog egentligen aldrig velat vara här. Kanske för en sekund eller två, dom där stunderna när allt känts som en dröm. Kanske under dom där kvällarna som bara Håkan kan sjunga om. Kanske dom nätterna då ry x spelats medan allt varit så hemskt och tårarna bara sprutat ner för kinderna då allt var sorgligt,men äkta.

Eller varje gång jag kommit. På riktigt. Alltså

Det här är inte ett sånt fall då jag. påstår att allt suger, men jag menar allt suger mer än vad det inte suger

Och det här är inget fall där jag är otacksam för det jag fått. Jag är tacksam för livet. Jag är så otroligt glad att jag fått leva, leva som jag fått göra. I ett hus, med en fantastisk familj ( Hanna du tillhör min familj såklart), leva med synen hörseln två armar och två ben.

Leva med solen,månen och himmelen såklart.

" Det här är inte ett sånt fall då jag. Påstår att allt suger, men jag menar allt suger mer än vad det inte suger."

Men jag lever i en värld där nej inte alltid betytt nej, där män tagit friheten i från mig. Berövat inte bara min makt utan min existens. Där jag inte varit mer än något alls.

I en värld där min "frihet" inte varit något mera en ätt skämt. Hur ska vi någonsin vara fria när vi lever i ett system, ett koncept som berövar allt i är, vår frihet. Precis återigen som ni män berövat min.

I en värld, där vi föds unika men dör precis som alla andra.


Likes

Comments

Det är inte det att jag inte orkar gå i skolan. Jag orkar bara inte öppna ögonen.

Det är inte det att jag inte orkar gå till skolan. Jag orkar bara ta mig upp ur sängen.

Det är inte det att jag inte orkar gå till skolan. Jag orkar bara inte klä på mig.

Det är inte det att jag inte orkar gå till skolan. Jag orkar bara inte hälsa på någon.

Det är inte det att jag inte orkar gå till skolan. Jag orkar bara inte prata med någon.

Det är inte det att jag inte orkar gå till skolan.

Jag orkar ingenting

Likes

Comments

Mitt manshat

Tänk dig att en grupp människor mobbar dig, dom misshandlar dig och dom våldtar dig. Detta händer under flera år, evigheter. Du hatar dom, du äcklas utav dom. Men ditt hat mot dom kan inte skada dom, men deras hat mot dig förstör dig helt och hållet.

Det är precis så de är för oss kvinnor, Vi blir mördade, misshandlade våldtagna, sexuellt ofredade, slut shameade, bortgifta till äldre män, objektifierade, förtryckta varenda dag. och vilka är våra förtryckare? det är ni Män. Tycker du då det fortfarande är konstigt att vi hatar er män? Är det så konstigt att vi hatar er när ni utsätter oss för allt det hör?

Och kära du, be mig inte säga "inte alla män", för tro mig jag hatar inte min pappa och jag hatar inte min bror. Jag vet att det finns män som aldrig rört eller kommer röra en fjäder. Men män i grupp det är er jag hatar. Alltså machokulturen och patriarkatet, Inte individen. Manshat föds ur kvinnohat förstår ni det? Det är inte så att vi från ingenstans bara fick för oss att börja hata er män, att vi tycker det är kul? Nej det är en reaktion på det vi utsätts för. En Naturlig reaktion

Och jag är så otroligt trött på att fokuset flyttas från de riktiga problemen som våldtäkter till hur synd det är om er män som blir generaliserade. Jag menar snälla people wake the fuck up? sluta gråta över generaliseringen som vi kvinnor gör för den kommer inte skada män, inte på nått sätt. Den kommer inte tjäna mer pengar än er trots att ni jobbar lika hårt, om inte hårdare. Generaliseringen kommer inte att våldta er, misshandla er eller gifta bort er mot er vilja

Och vi påstår inte att kvinnor inte kan vara hemska att kvinnor inte våldtar men den minimala procenten utformar inte ett helt samhälle vilket patriarkatet gör.

Och ja det skulle vara så bra om vi slutade hata på er män och istället la ner den tiden till att höja oss själva, oss kvinnor. Men det är inte oförståeligt att vi hatar på våra förtryckare.

Likes

Comments