VAD SKA VI TA MED OSS TILL BB?

Skötväskan är från Jollyroom (klick), men den verkar slutsåld för tillfället för jag kunde inte hitta den!
Annars har dem andra, superfina i alla olika prisklasser.

Hej på er gullisar!
BB-väskan är påbörjad, jag började helt ärligt att packa den redan i v24 när jag var sjukskriven. Men igår var jag tvungen att packa upp allt och se vad som egentligen låg där i. Det ska ner blöjor, några nappar och en filt till lillen med, men annars så tror jag inte vi behöver ha med något mer? Eller vad tror ni?
Jag har lagt ner :
3 bodys
3 par byxor
3 par strumpor
2 mössor (en hjälmössa och en vanlig)
1 kofta (om det är kyligt när vi åker hem)
2 pyjamasar
våtservetter
en liten tub med Bepanthen.
Jag tänkte göra ett separat inlägg om vad jag har packat till mig & J, vi tyckte det var bäst att ta en väska till oss, och en till bebis. Men vår är inte färdigpackad än, haha, det blir veckans to do!

Kände mig så ledsen och omotiverad till allt igår det absolut ENDA jag vill är att få ha vår bebis här. Så otålig, jobbar sista veckan nu och det känns ju bra, men jag önskar att min sista dag hade vart i fredags för min kropp är HELT färdig.
4 dagar till, sen är det vila som gäller! Idag har vi varit på tillväxtultraljud, lillkillen är lite mindre än vad han ska enligt kurvan (-12%) men det var absolut ingen fara sa BM, annars såg allting bra ut och moderkakan hade flyttat sig upp så där var det inga problem heller. Det enda är att han ska förstå att han måste vända sig haha, han sitter på rumpan nu och ja, det är ju ingen optimal ställning att komma ut i.
Så, håll tummarna för att han vänder på sig innan det är dags! Imorgon kommer vecka 32 & 33 upp här, håll utkik!

Gillar

Kommentarer