NYTT SMINK FRÅN TOO FACED

Too Faced Born This Way Foundation i nyansen "Porcelain"

En hy lika naturligt strålande som om du hade fötts med den.
För vilken typ av sminkning?
Foundationen Born This Way är en icke-fet foundation som erbjuder en helt osynlig täckning och kamouflerar alla imperfektioner - huden blir naturligt strålande och ger intrycket av att du är Born This Way.
Denna foundation är infuserad med en blandning av vatten och kokosnöt för att återfukta huden; alpros för att få huden att stråla samt hyaluronsyra för att ge huden ett mjukare, yngre utseende.
Låt andra tro att du blev Born This Way.

Too faced Hangover Primer

Detta är en quick-fix skönhetskur som garanterat kommer väl till pass efter långa arbetsdagar och vilda nätter!
För vilken typ av makeup?
Hangover är en hållfast primer, berikad med kokosvatten och näringsgivande oljor som förbättrar hudens lyster och gör den fräsch och oklanderlig.

Har helt enkelt inte fått tummen ur och lägga upp det här fören nu, egentligen så köpte jag detta när vi var inne på Sephora i Göteborg under semestern. Har länge velat testa foundationen då jag hört att den ska vara väldigt täckande, någonting jag verkligen uppskattar när det kommer till lite mer speciella tillfällen.
Jag tänker att jag ska skriva en liten recension om dessa 2 produkter när jag hunnit testa dem ett tag och känna efter lite, hur låter det?

Gillar

Kommentarer