GOTLAND PART 1

Nu är det 4 dagar sedan vi kom hem från Gotland, och vi hade det verkligen helt fantastiskt! Så mysigt att bara få strosa runt hand i hand med mitt hjärta och njuta av semestern.

Vi började våran vistelse i Visby med att gå runt på stora torget, och bara utforska alla små gränder & gator. Ingen av oss hade varit där innan så allt var helt nytt! Älskar verkligen allt hantverk som såldes, fanns så mycket fint.

Efter en stund blev vi fikasugna, så vi stannade till vid ett "glass stopp", dock blev det ingen glass eftersom vädret inte var helt på topp, lite mulet och blåste kallt tyvärr. Men varsin kaffe och kaka fick vi i alla fall i oss, mums!

Senare på eftermiddagen gick vi förbi den här kyrkan, inne i den tände vi ljus för våra nära & kära, och skrev varsin lapp med tankar som skulle brännas på en mässa senare i veckan. På kvällen käkade vi på ett ställe som hette "Surfers", glömde dock helt att ta bilder när Börje Salming från ingenstans klampade in med sällskap av fru och vänner. En toppenbra första dag helt klart, nästa del av resan får ni senare i veckan!
Imorgon åker vi till Öland 2 nätter, men jag ska förprogrammera något inlägg tänkte jag, så det inte blir helt dött här inne på bloggisen! Puss & kram, s

Gillar

Kommentarer