GOOD MORNING SUNDAY

​God morgon gosisar,
hoppas ni har haft en fantastisk helg oavsett vad ni har haft för er! Vi har haft en riktigt lugn helg, i fredags var vi sjuka så då var vi bara hemma i soffan och på kvällen såg vi på Sveriges första match i handbolls EM. Vilken besvikelse dock, tur att Sverige hämtade  upp några bollar i andra halvlek i alla fall! 
Lördagen bjöd på först en runda i vårt lilla samhälle & sedan kalas för min kära mamma som idag fyller år! Så himla mysig kväll och jag glömde helt att fota trots att jag faktiskt hade med mig kameran! Jag är så tacksam över mina föräldrar, ni är helt fantastiska och ställer alltid upp för oss. 
Idag ska vi ha lite kalas för mig, min andra familj var inte här på min födelsedag så vi tar det idag istället. Mysigt med lite fika och att få träffa mina älskade småsyskon. Om vi hinner så ska vi också kolla på min lillebrors hockeymatch vid halv 1, men innan det ska vi baka. Tänkte jag skulle prova en ny sorts kladdkaka idag, lägger in receptet här sen om det blir bra haha! Ha en riktigt bra söndag, så hörs vi i veckan! 

Gillar

Kommentarer

sofialovisa
sofialovisa,

Ja verkligen 😊

nouw.com/sofialovisa
Clarabjornum
Clarabjornum,