EN HELG I MALMÖ

Vi var framme i Malmö runt 12, tog en lätt lunch på Espresso House efter att ha lämnat av väskorna på Hotellet. Vi bodde på Clarion Hotel and Congress Malmö Live . Det är andra gången jag bor där och jag gillar det verkligen! Väldigt centralt, fina rum och trevlig personal.

Efter lite shopping satte vi oss på en uteservering på Lilla torg och tog varsin öl och njöt av solen. Vädret var helt fantastiskt! Jag har verkligen världens finaste pojkvän, han fyller verkligen varenda sekund av mitt liv med kärlek & lycka!

Väl på hotellet igen duschade vi och gjorde oss i ordning för middag och häng på stan. Vi hade bokat bord på ett ställe som hette "Årtsiderna", jag tog kikärtsbiffar som var riktigt goda & Jonathan åt kalvrygg som också var en höjdare!
(Min top är härifrån, älskar den!)

Tillbaks på Lilla torget men en annan uteservering, njöt av goda drinkar med min helt fantastiska sambo

Det bästa med att bo på hotell är utan tvekan frukosten, jag som egentligen annars inte alls tycker om frukost äter ändå alltid som en tok haha.
Vi avslutade helgen med shopping på Emporia och smarrig lunch på Vapiano. Jonathan köpte ett par superfina klackar till mig som jag tänkte visa er imorgon, verkligen dem skönaste skorna jag äger just nu!

Det var ju ingen hit & gå upp när klockan ringde vid 5 imorse, men det blir helt klart lättare när man har en helt fantastisk helg att blicka tillbaks på. Nu ser jag om möjligt ännu mer fram emot semestern och allt vi har planerat, kommer bli den bästa sommaren någonsin, det är jag helt säker på!

Gillar

Kommentarer