DEN HÄR HELGEN

Kan vi bara prata 2 sekunder om att min fantastiska sambo tar ordet mensblommor superseriöst? Han vet hur jobbigt det är för mig, och att jag ofta har väldigt ont, så just grejen med att faktiskt få blommor just då betyder så mycket!
Bättre man får man leta efter alltså.

Den här helgen har som vanligt rusat förbi i ultrarapid, man önskar ju ändå att man kunde trycka på knappen för långsam uppspelning varje fredag och förlänga helgen en aning.
Som vanligt har vi haft fullt upp, i fredags flyttade vi möbler från tv-rummet till sovrummet, SÅ SKÖNT att äntligen få sova i ett färdigrenoverat sovrum! När vi var färdiga låg vi i sängen hela kvällen och tittade på Harry Potter, där har ni något som funnits med hela min barndom och en bit upp i tonåren, så jag grät ju självklart som ett barn när Dumbledore dog, det är på riktigt lika sorgligt varje gång.
Lördag, vi vaknade rätt tidigt och åkte till tippen för och slänga allt skräp från renoveringen. Vi är båda 2 personer som älskar morgondagen, så att vi faktiskt tog tag i att slänga allt direkt var rätt duktigt av oss (tyckte vi). På kvällen hade Jonathan spelning med sitt band i Bredaryd, så vi spenderade hela kvällen där och kom hem sent. Riktigt lyckad kväll!
Söndag, började dagen med ugnsbakade frallor och sen blev det kalas för lillasyster som fyllde 11 år i fredags (glömde självklart kameran hemma så blev inga foton).
Vi kom precis hem nu, så vi ska fixa lite käk och matlådor och sen fortsätta vårt Harry Potter maraton. Riktigt otaggad på jobb imorgon, men skönt att det snart är semester!
Hoppas att ni har haft en fantastisk helg!

Gillar

Kommentarer