ABOUT WEEK 31

Vecka 31, 65 dagar kvar.

Barnet,
knoddis är nu cirka 37 cm lång från huvud till fot och väger cirka 1,6 kg i början av veckan och cirka 1,76 kg vid veckans slut. Alla organ är snart färdigutvecklade (lungorna är det organ som blir färdigt sist) och barnet behöver nu i princip bara gå upp i vikt. Barnet har ofta ögonen öppna när det är vaket och aktivt, och blundar när det är passivt och sover.

Jag,
mitt mående är så mycket bättre än för bara några veckor sen, jag känner mig såklart tyngre i kroppen och det märks varje gång jag står upp en längre stund. Sömnen är fortfarande inte bra, men jag har hittat ett sätt att sova lite bättre genom att ha en kudde under magen. Så jag får nog sova några minuter extra varje natt nu, det gör att jag orkar lite mer under dagarna. Känner dock att jag måste vila en stund när jag kommer hem från jobbet annars är jag inte en trevlig sambo när J kommer hem från jobbet.
Nu känner jag varje liten rörelse han gör och sparkarna har gått över mer till svepningar där det känns som om han drar någon av sina små kroppsdelar utmed magen. Vilken fantastisk känsla det är, jag njuter till & med av att han sparkar upp mot mina revben haha.
All vår vakna tid går verkligen åt till att prata och fantisera om hur livet med våran lille kommer bli. Vi längtar så mycket!

  • GRAVID

Gillar

Kommentarer