ABOUT WEEK 26

Vecka 26, 104 dagar kvar.

Barnet,
barnet är cirka 31 cm långt mellan huvud och fot och väger cirka 810 gram i början av veckan, och cirka 930 gram vid veckans slut. Barnet kan andas in och ut och tränar sig genom att fylla lungorna med fostervatten. Ögonen är färdigbildade. Vid ljud reagerar barnet med högre puls, det börjar även reagera på beröring runt denna period.

Jag,
jag har mått bättre den här veckan, och jag hoppas att en veckas sjukskrivning till ska göra kroppen redo för att orka jobba sista veckorna innan jag förhoppningsvis går hem från jobbet på riktigt. Jag har egentligen inte så mycket att säga om veckan som var , vi träffade BM i måndags för att lyssna på hjärtat, ta SF-mått och prata lite allmänt. Hjärtat lät superfint, och SF-måttet var lite högt, men det kan bero på hur bebis ligger sa hon, h*n har ju valt att bara ligga på vänstersidan. Så det blir ju automatisk att magen mäter större än om h*n hade legat mer åt mitten av magen antar jag.
Har haft en del sammandragningar och rätt ont i magen och ryggen en stund nu ikväll, men det gick över (som tur var).
Magen växer verkligen framåt kvällarna och är mindre på morgonen, den här bilden tog vi nu för en stund sen så det är därför magen ser gigantisk ut haha.

Gillar

Kommentarer