ABOUT WEEK 24

Vecka 24, 118 dagar kvar.

Barnet,
Barnet är ca 28 cm långt mellan huvud och fot, och väger cirka 565 gram i början av veckan och cirka 665 gram vid veckans slut. De vita blodkropparna har börjat bildas, de är till för att hjälpa barnet att bekämpa infektioner. Luftvägarna formas och lungorna fortsätter att utvecklas. Balansorganet i innerörat har utvecklats. Skulle barnet födas nu finns det en liten chans att det skulle klara av ett liv utanför livmodern, men oftast är lungorna inte tillräckligt utvecklade.

Jag,
denna veckan har jag mått bättre, jag har orkat fika hos både Pablo och Martina och det gör ju automatiskt att jag mår bra! På onsdag är sjukskrivningen över och jag ska tillbaka till jobbet, jag hoppas att det ska gå bra. Just nu är jag lite rädd för att kroppen inte ska orka, eller att jag ska blöda igen, men vi håller tummarna för att allt ska gå prima!
Knoddis har, i alla fall vad det känns som, börjat skapa lite dygnsrytm. Det är fullt med aktivitet på förmiddagarna och en del runt 20-21. Annars är det rätt lugnt i magen, och med min icke stresståliga hjärna så hinner jag få en liten panikattack varje gång det går lite för lång stund mellan sparkarna. Men jag blir bättre på att hålla mig lugn, mycket pga att jag har J, hade aldrig klarat det här utan honom!
Om 19 dagar är vi nere på tvåsiffrigt, väntan på det här lilla miraklet känns som en evighet! Vill bara ha juni NU!

Gillar

Kommentarer