Viljan att gå på eventet var starkare än socialfobin

Min vardag

Godmorgon alla fina!
Det är riktigt svårt att skriva det här inlägget, svårt att veta hur man ska börja och hur man ska skriva det så det inte låter helt fel.
Jag har så mycket tankar och känslor som vill ut men det är så svårt att få ner dom i skrift för det är så rörigt!
Men jag kan börja inlägget med att säga att i somras så fick jag en sån otroligt fin gåva, en gåva som jag aldrig någonsin kunnat drömma om skulle hända mig.
Jag fick alltså äran att komma på fantastiska @artibus event och hela jag blev varm av tacksamhet!
Tänk att just jag, Sofia Lissmyr skulle få komma på en sån fantastisk kvinnas event, jag trodde jag drömde.
Det absolut första jag kände där och då var glädje, rädsla och ångest!
Jag var så fruktansvärt glad över att jag skulle få komma men samtidigt så var jag så fruktansvärt ångestfylld över att komma.
Socialfobin tog tag i mina tankar och ruskade om dom varje dag i över 1 månad.
Jag stod och velade varje dag om jag skulle våga gå, om jag skulle våga visa mig för människor jag inte kände.
Det var en kamp mellan demontankarna och dom positiva tankarna som fanns i mitt huvud varje dag från morgon till kväll.
När tiden sprang förbi och sista datumet började närma sig så kunde jag knappt behärska alla tankar som försökte trycka ner mig.
Tankar som...
"Du duger inte"
"Vem skulle ens gilla dig"
"Du kommer göra bort dig precis som i skolan om du går" osv gjorde att jag övervägde att inte gå.
Fast jag visste att alla tjejer som skulle komma var helt fantastiska, så godhjärtade och underbara så var jag så rädd att visa mig.
Jag vet inte varför men det sitter väl kvar från allt man varit med om, alla gånger man har blivit nertryckt för hur man är osv.
Datum kom tillslut och jag satt där med ångesten upp i halsen, hjärtat som bankade så hårt att jag vill kräkas när jag tröck på "jag kommer".
Fast jag hade sån fruktansvärd ångest så visste jag att jag hade gjort rätt, jag visste att jag skulle bli välkomnad med öppna armar av alla fantastiska tjejer som skulle komma.

Det hade blivit lördag och fast jag kände den där ångesten i magen redan när jag vaknade så visste jag att det kommer bli en fantastisk dag.
Detta underbara event är till för att stärka kvinnor, göra så att dom vågar vara sig själva och blomma ut till egna vackra blommor.
Hör ni hur fint det låter?
Hör ni hur bra det passar en som har socialfobi?
Även fast jag var livrädd i bilen påväg till eventet så kände jag att jag var påväg till rätt plats, jag visste redan från början att jag var påväg till en plats där man är accepterad precis som man är.
Man behöver inte gå runt med den där förbannade masken utan där kan man vara precis som man är vilket kändes så skönt.
Så när jag klev ur bilen, gick in i hennes fantastiska hus och möttes av kärleksfulla kramar så försvann det mesta av ångesten.
Efter bara en liten stund så kom ännu fler fantastiska tjejer och det blev rena kramkalaset vilket fick ångesten att försvinna helt.
Tänk vilken ära att få kramar om alla fina tjejer, tjejer som jag tycker är helt otroliga inspirationer!
Jag kände mig så hedrad att just lilla jag fick stå där med alla dom, wow!
Kan vi bara ta en minut och titta på hur fantastiskt fint älskade Emelie hade gjort?

Vi började med att ta lite gott att äta med oss ut på den fantastiska inglasade altanen medans vi fick lyssna på flera fantastiska tal.
Jag kan sammanfatta allt med ordet Wow!
Mer inspirerande än såhär går knappast att få!
Jag satt där och kände hur allt träffade mitt hjärta, var nästan så att det föll en tår för jag kände igen mig så mycket!
Jag som alltid har känt mig som den fula ankungen, den som aldrig passar in kände sig för första gången inte så ensam längre.
Det var en magisk känsla att känna!

Det hände även lite andra spännande saker såsom en övning, en övning där man skulle granska sig själv på djupet vilket var fruktansvärt svårt.

Efter det så var det dags för lite plantering och även här hade älskade Emelie tänkt ut något alldeles extra. Vi som ville fick alltså plantera ett varsit frö, se det växa och blomma ut tillsammans med fröet. Hör ni hur fantastiskt? Det kändes så bra i hjärtat när man satt där med sitt frö, när man la ner det i jorden och täckte försiktigt över fröet för att sedan få äran att ta med det hem.

När planteringen var klar så var det dags för det jag hade längtat mest efter och det var nämligen favorittjejens tur att öppna våran lilla gåva vi gav henne.
Kan ni förstå känslan när hon står där med ett stort leende och säger tack? Det kändes så skönt i hjärtat att man fick ge tillbaka något till henne!

Något hon även hade fixat ihop var goodiebags, alltså hur fin kan en människa vara egentligen? Min allra första och helt klart den bästa för den var både personlig och rolig.
Man märkte på en gång att hon hade lagt ner sitt hjärta och själ i även den, så tacksam!

Dagen gick så fruktansvärt fort och innan man visste ordet av det så var det dags att åka hem men först ville man såklart hinna få lite bilder med några av tjejerna.
Eftersom det blev lite stressigt så hann jag tyvärr inte få med alla vilket var lite synd men det blir nog fler gånger.
Alltså ser ni vilka underbara tjejer jag fick äran att träffa?

Som tur var så fick vi till denna fantastiska bild på alla samtidigt vilket jag är så glad över, bättre minne än detta är svårt att klå.

Såhär på slutet så vill jag bara säga tack!
Tack älskade Emelie för att jag fick äran att komma och växa som person!
Tack alla fantastiska tjejer för att ni gjorde min dag till en bästa!
Jag är så tacksam som har er alla och ni är verkligen min lilla bloggfamilj!
All kärlek till er och jag hoppas att vi alla kommer ses snart igen <3

Gillar