Vi var med om en trafikolycka idag!

Min vardag

Hej alla fina!
Jag tänkte egentligen dela med mig av detta imorgon men kan inte vänta med att lägga upp det känner jag eftersom det innehåller ett viktigt budskap.
Jag och sambon var med om en trafikolycka idag men vi mår bra, alla inblandade mår bra, och det var absolut inget superallvarligt, men vi vill ändå skriva & uppmärksamma detta med ett budskap.

En buss hade väjningsplikt, men åkte rakt ut i vägen, in i sidan på vår bil, och ja, olyckor sker, speciellt när solen är framme & dålig sikt. Men att vara med om en olycka skakar alltid om en såklart, allvarligt eller inte, man får alltid en tanke om att det hade kunnat gått värre än vad det faktiskt gick denna gång.

Livet är engångs upplevelse, det handlar om att ta vara på den tid vi har här, och att utnyttja den tiden på allra bästa sätt. Nu gick allt bra för oss, men man reflekterar ändå på hur skört livet kan vara, under andra omständigheter så hade denna olycka kunnat blivit mycket värre, och det är såklart en rejäl tankeställare.

Kom ihåg, var försiktiga i trafiken, olyckor kan lätt hända, och hur bra förare du än är, så kan det vara så att andra trafikanter inte alltid har läget under kontroll, som i detta fallet. Stark sol i ögonen, eller dålig sikt i korsningar, det handlar alltid om att ligga ett steg före, och att köra med försiktighet, försiktighet handlar inte alltid om hastighet, det handlar just om att ligga ett steg före, bättre att vara försiktig än att riskera ditt eller andras liv.

Vi är tacksamma över att det gick så lindrigt som det faktiskt gjorde, kom ihåg att ta hand om varandra, för man vet aldrig när en olycka är framme! <3

Gillar

Kommentarer