Vi har äntligen hämtat våra ringar!

Min vardag

Godmorgon alla fina och fantastiska människor!
Nu är det såhär att detta inlägg är några dagar försenat eftersom Nouw har strulat så mycket den senaste tiden.
Men eftersom att jag så hemsk gärna vill dela med mig av förra fredagen så lägger jag upp detta ändå haha.
Jag tänker inte avslöja allt för mycket vad vi gjorde i fredags eftersom vi även gjorde en vlogg som faktiskt kommer upp ikväll.

Men jag kan iallafall avslöja att vi hämtade äntligen ut våra ringar! Jag är glad att vi köpte ringar tillsammans men kan även erkänna att jag är lite ledsen i ögat för jag vill ju ha på mig ringen nu haha.
Men har man kommit överens om en sak, alltså att Viktor vill fria så får ja helt enkelt glädja mig åt den fina asken åtminstonde ;)

Eftersom vi ska vara i skogen i nästan 1 hel vecka så BEHÖVER man godis och inte lite godis.
Vi lyckades plocka i 2 kg godis, fattar ni hur sjukt det är eller? Haha jag dör av sötchock redan nu!

Något som även var superroligt var att jag hade en röstning på insta någon dag senare för jag behövde helt enkelt hjälp med att välja ut en outfit av dessa.
Anledningen till att jag behövde det var för att jag ville ta med mig outfits till personen vi är kattvakt åt för det är så mycket skog där så är perfekt att ta outfitsbilder helt enkelt.

Gillar

Kommentarer

Naatly
Naatly,
Gud vad roligt!! Blir alldeles pirrig i magen för er skull 😍 Du är så fin!! KRAM ❤️nouw.com/naatly
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Alltså du är väl en underbar människa du, så glad du gör mig! Det är en underbar känsla att dom bara ligger där och väntar haha. Tack hjärtat, det är du med! Massa kramar 😊 <3nouw.com/sofialissmyr
janielindahl
janielindahl,
Fina Sofia, är så glad för er skull! Nu längtar jag tills den stora dagen när han friar till dig ordentligt ❤️❤️ Åh, tyckte alla tre outfits var fina på dig, hoppas du får till fotona du vill därute i skogen & att ni har det mysigt tillsammans 😍 STOR kram till er båda & massvis med kärlek till er ❤️nouw.com/janielindahl
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Älskade Janie! Du har väl ett hjärta av guld du, du gör mig så glad när du skriver så ska du veta så tack <3 Hihi det gör jag med och förhoppningsvis så blir det med i en vlogg så jag kan dela med mig av det stora ögonblicket. Du är så underbar, tack snälla för att du tyckte det. Jag hoppas att något foto blev bra iaf hihi! 😉 Vi har det helt magiskt här ute, vill inte åka hem! Massa kärlek ohc kramar till er! 😊 <3nouw.com/sofialissmyr
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229