Vem glömmer ens bort en bild i nästan 1 år?

Min vardag, Övrigt!

Jo men visst godmorgon säger jag till mig själv som hittar denna bild bortglömd vid andra bilder som ska upp på bloggen. Denna tog jag alltså förra sommaren, ja ni hörde rätt haha. Man bah jahopp och vart har jag varit och kollat någonstans när jag har missat denna goding sisådär i nästan ett år.. Planen var ju att visa er denna när jag tog detta kort men jag får väl säga såhär, bättre sent än aldrig då.
Juste har glömt att säga godmorgon till er så godmorgon alla fina!
Jag hoppas att det är superbra med er och att ni har en bra start på dagen!
Som sagt så har ju denna bild blivit lite sådär smått bortglömd men jag ville ändå lägga upp den nu, jag menar vem vill inte se en härlig sommarbild så man får längta lite extra till sommaren.
Anledningen till varför jag ville lägga upp denna bild var för att jag ville visa min nya (gamla) cykel som jag köpte och så tänkte jag fråga er om ni brukar cykla mycket?
Själv så tycker jag att det är helt underbart att cykla, speciellt till gymmet så det taggar jag för att kunna göra i vår.

Gillar

Kommentarer

emelieanderssoon
emelieanderssoon,
Sv: tack, hur fin är inte du då? 😊 vet faktiskt inte, tröjan är hundra år och använder den aldrig. Va av ren slump som den hängde med vid fotograferingen 😉nouw.com/emelieanderssoon
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Åh men vad go du är, tusen tack! Haha aha ja så kan det vara ibland, fin var den iaf 😊 <3nouw.com/sofialissmyr
sofialjohansson
sofialjohansson,
Haha vet hur det kan vara att glömma bort att publicera saker, höll på att glömma att publicera dagens inlägg som jag förberett😂nouw.com/sofialjohansson
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229