Veckans reflektion!

Godmorgon alla fina!

Då var det fredag igen och för att kicka igång helgen på bästa sätt så tänkte jag köra en mysig lista.
Jag tycker verkligen om att kunna reflektera om veckan som har varit!
Det blir lite som att man blir mer uppmärksam om sina känslor och annat som händer på något vis.
Nu tycker jag vi kör igång!

1. Vilken lärdom tog du med dig från veckan som gått?
Att jag inte ska vara så otroligt hård mot mig själv! Den senaste tiden har varit tuff och vi har inte mått så bra men samtidigt så har jag varit duktig på att pressa mig själv för hårt. Sm i helgen som var tex så var planen att vi skulle fixa balkongen i en vlogg men det gick verkligen inte. Vi mådde inge bra, allt krånglade och vi fick inte till det helt enkelt. Först i början så kände jag mig så besviken men sen så försökte jag vara snällare mot mig och acceptera att det inte gick. Så nu ska vi försöka att göra den videon i helgen istället!

2. Gjorde du någon god gärning under veckans gång? Isåfall vad?
Ja det gjorde jag faktiskt, två saker som jag anser är goda gärningar!
1. En vän till mig fyllde år för ett tag sedan och jag har hållit på med hennes present under en längre tid för att jag skulle få till den precis som jag ville. Den blev klar i helgen så den skcikades iväg i måndags.
2. Vi skickade även iväg en till grej till två andra personer. Som jag har skrivit om tidigare så ska vi göra en collab med ett annat Youtubepar så vi skickade iväg våran mysteriebox till dom.

3. Vad var det bästa med veckan?
Alla fina gåvor som jag har fått när jag fyllde år! är så otroligt tacksam för alla fina människor jag har i mitt liv. Jag undrar många gånger vad jag har gjort för att förtjäna dom <3

4. Vad var det sämsta med veckan?
Att vi fick ett tufft besked för några dagar sedan! Ibland blir det lite för mycket när det kommer motgång efter motgång och så har det varit på senaste tiden tyvärr.

5. Finns det några/någon som har inspirerat dig lite extra?
Det kan man verkligen säga! Jag och sambon har börjat lite smått med träningen och vårat mående i serien Selfcare. En person har verkligen inspirerat och peppat mig så himla fint såhär i början! @by_anniess har alltid inspirerat mig när det kommer till både träning och mående. Jag älskar att hennes syn och tacksamhet på saker smittar av sig. Hon är en helt fantastisk människa <3

6.Vem skulle du vilja ge Veckans hyllning till just idag?
Jag känner att både jag och sambon behöver den idag så skulle säga oss två <3

7.Hur har ditt mående varit den sista tiden?
Måendet har inte varit så bra den senaste tiden! Ibland kan man ju må dåligt utan att veta orsaken vilket kan vara så frustrerande men skulle nog säga att det är snäppet värre om man vet orsaken till sitt mående men att man inte kan göra något åt det för tillfället. Håller verkligen tummarna för att man mår bättre snart, hade varit så skönt!

8. Finns det något som har fått dig på extra bra humör?
Det kan man verkligen säga! För någon dag sedan så fick jag en födesedagspresent av min älskade vän @by_anniess . Alltså hur fin är inte den här människan egentligen? Är så tacksam för den fina vänskapen vi har! <3

9. Har du åstadkommit med någonting som du är stolt över?
Att jag har tagit mig igenom så många tuffa dagar den senaste tiden och att vi snart har filmat en snutt till våran serie varje dag i nästan två veckor nu. Klapp på axeln till både mig och Viktor!

10. Vilken bild/video känner du lite extra för som du har lagt upp den senaste veckan?
Måste nog ändå säga bilden som jag la upp igår! tycker den är så viktig, betydesefull och så bra på alla sätt.

Gillar

Kommentarer

MariasVardag
MariasVardag,

Var rädda om er 🥰

nouw.com/mariasvardag
Frulindhamn
Frulindhamn,

Du är så bra fina du 💛

nouw.com/frulindhamn
Shining
Shining,

Bra reflektioner. Ta hand om dig/er. Fint av Annie också. Massa kramar❤

nouw.com/shining
emelieanderssoon
emelieanderssoon,

Älskar dina reflektioner 😍❤️

nouw.com/emelieanderssoon
by_anniess
by_anniess,

Åhh! Fina vännen! Du är sååå värd gåvan ( och mycket mer 😊 Du är en underbar människa vännen<3<3 Det gör mig så glad att jag fått dig på bättre humör<3<3 Massa kramar!!

nouw.com/by_anniess