Veckans reflektion!

Veckans reflektion

Godmorgon alla fina!
Då var det fredag igen och för att kicka igång helgen på bästa sätt så tänkte jag köra en mysig lista.
Jag tycker verkligen om att kunna reflektera om veckan som har varit!
Det blir lite som att man blir mer uppmärksam om sina känslor och annat som händer på något vis.
Nu tycker jag vi kör igång!

1. Vilken lärdom tog du med dig från veckan som gått?
En lärdom jag har tagit med mig är helt klart att jag måste börja bli mer snäll mot mig själv, att acceptera mina brister för det finns bakomliggande orsaker till varför jag har dom och är som jag är ibland. När jag var på missbruksenheten denna vecka så kom en man som har hand om en annan grupp "vuxna barn", för att förklara lite snabbt vad det är så är det helt enkelt en grupp om personer som har växt upp i dysfunktionella familjer av olika slag, i mitt fall bla missbrukande förälder. Det var så skönt att få höra han stå och prata om det, rabbla upp saker som jag kände igen mig igen. Kände så många gånger att "aha jag är inte dum i huvudet som är såhär utan det har med min uppväxt att göra" osv. Jag tänker att jag kanske gör ett inlägg om detta senare eller en Youtubevideo!

2. Gjorde du någon god gärning under veckans gång? Isåfall vad?
Det tycker jag absolut att jag har gjort! För att inte säga för mycket eller avslöja något utifall personen läser min blogg så har vi skickat en liten gåva till en helt fantastiskt människa. Hade velat säga så mycket mer men kan tyvärr inte eftersom jag inte vet om personen har hunnit få den ännu ;)

3. Vad var det bästa med veckan?
Det var en hel del bra men skulle nog säga min och sambons picknick vi hade i förrgår. Det var så underbart att få gå i solen, vlogga och till sist sätta oss och fika tillsammans. Det är livskvalite enligt mig!

4. Vad var det sämsta med veckan?
Jag skulle nog säga, utan att låta allt för deppig att det känns så tråkigt att det är som det är i landet nu och att man inte kan göra något skoj ute. Jag har verkligen sett fram emot tex sambons födelsedag, våran 4 årsdag och att träffa människor från sociala medier i sommar och bla spela in videos. Håller verkligen tummarna att detta försvinner så detta år kan glänsa och bli av minne!

5. Finns det några/någon som har inspirerat dig lite extra?
Ja jag skulle säga mannen som föreläste om gruppen "vuxna barn"! Bara av att berätta lite om gruppen fick mig att känna mgi mindre ensam, konstig och alla dom där känslorna. Det kändes så pass bra att både jag och sambon kanske kommer gå dit tillsammans för att jobba med jobbiga saker som ett team.

6.Vem skulle du vilja ge Veckans hyllning till just idag?
Jag skulle vilja ge veckans hyllning till en helt fantastisk bloggvän som fyller år om bara några dagar och det är @by_anniess (går inte att tagga) Ja vad ska man ens börja? Jag är så fruktansvärt tacksam över att jag har fått kontakt med henne, hon har gjort mitt liv till det ljusare. Är så tacksam för henne! tycker ni ska kika in på hennes blogg!

7.Hur har ditt mående varit den sista tiden?
Det har varit både upp och ner men för det mesta upp vilket är så skönt!

8. Finns det något som har fått dig på extra bra humör?
Min sambo har fått mig på extra bra humör och speciellt den dagen vi hade picknick! Sånt kan nog vem som helst få på bra humör kan jag tänka!

9. Har du åstadkommit med någonting som du är stolt över?
Jag är stolt över att jag vågade gå på missbruksenheten fast det tog emot när det skulle komma ännu en till och hålla föreläsning om sin grupp. Efteråt kände jag mig stolt att jag faktiskt gick dit trots min ångest över hela grejen!

10. Vilken bild/video känner du lite extra för som du har lagt upp den senaste veckan?
Utan tvekan så blev det denna bild! Det är så underbart att köpa saker till andra och speciellt när man tar kort på dom så man har minnen kvar.

Gillar