Veckans hyllning #45

Veckans hyllning/samarbete

Hej alla fina!

Då har det redan gått en hel vecka igen och det betyder att det är dags att hylla två personer ännu en gång.
Att få sprida kärlek till två olika bloggare varje vecka är verkligen så roligt!
Internet är ju ett ställe med kärlek men även en hel del hat och vi vill göra allt vi kan för att försöka sprida så mycket kärlek vi bara kan.
Dessutom får du inte missa att gå in hos @FrökenRödlök under dagen för att se vilka 2 bloggare hon vill lyfta lite extra idag!

❤️Glöm aldrig att sprida kärlek❤️
Sofia
Den första jag har tänkt att hylla är Sofia Johansson
hon bloggar på https://ssofiajohansson.blogspot.com
Det som gjorde att jag fastnade för just hennes blogg var att jag följde redan hennes Youtube sedan flera år tillbaka och när jag fick reda på att hon hade en blogg så ville jag såklart kika in den med.
Något jag uppskattar till tusen är att hon är så pass öppen och personlig på sin blogg så man lär känna henne på ett helt annat sätt.
Man märker klart och tydligt att hon lägger ner mycket tid på både sin blogg men även inläggen för det är verkligen fint uppbyggt.
En sak som jag verkligen uppskattar är att hon tar upp många viktiga ämnen, saker som har en viktig betydelse för många andra människor och det tycker jag är riktigt fint gjort.
Hon verkar vara en helt fantastisk person som brinner för att hjälpa andra och hon är en stor förebild för många människor.
Hon är en inspiration!

Rebecka
Den andra jag har tänkt att hylla är @QueenBex
hon bloggar på https://nouw.com/queenbex
Det som gjorde att jag fastnade för just hennes blogg var att hon har en väldigt öppen och bred blogg vilket i sin tur gjorde att man blev fast i det hon skrev.
Något som jag verkligen uppskattar är att hon har en jämn uppdatering och det är superroligt att alltid ha något nytt att läsa när man kikar in där.
Hon låter en verkligen hänga med i sin vardag och det är ju superkul för då får man lära känna henne på ett helt annat sätt.
Jag älskar verkligen bilderna hon lägger ut, jag tycker dom är så sjukt fina och det märks så tydligt att hon lägger ner kärlek i varje bild hon tar.
Hon verkar vara en genomgo tjej som alltid kämpar mot sina mål och försöker se allt med positiva ögon.
Hon är en grym fotograf!

Vilken eller vilka bloggare skulle du vilja sprida lite fredagskärlek till idag?

Tagga personen i en kommentar och berätta vad som är speciellt med just henne/honom <3
Nu ser vi till att ge våra medmänniskor extra uppmuntran!

Gillar