Veckans hyllning #39

Hej alla fina!

Då har det redan gått en hel vecka igen och det betyder att det är dags att hylla två personer ännu en gång.
Att få sprida kärlek till två olika bloggare varje vecka är verkligen så roligt!
Internet är ju ett ställe med kärlek men även en hel del hat och vi vill göra allt vi kan för att försöka sprida så mycket kärlek vi bara kan.
Dessutom får du inte missa att gå in hos @FrökenRödlök under dagen för att se vilka 2 bloggare hon vill lyfta lite extra idag!

❤️Glöm aldrig att sprida kärlek❤️
Emmelie
Den första jag har tänkt att hylla är @emmeliesehlin
hon bloggar på https://nouw.com/emmeliesehlin
Det som gjorde att jag fastnade för just hennes blogg var första intrycket jag fick av helheten, man märkte så tydligt att hon la ner mycket tid på både bilder och inlägg.
Något som jag verkligen älskar är att hon delar med sig av sin vardag i Italien och det är något jag verkligen tycker är så intressant.
Eftersom jag själv har ett stort intresse för just fotografering så älskar jag verkligen när hon delar med sig av sina gudomligt fina bilder hon brukar ta.
Man märker verkligen att hon vågar exprimentera med alla bilder hon tar och det gör så att bilderna verkligen bli så himla egna.
Hon verkar vara en riktigt go tjej som vågar följa sina drömmar och ser allt från den ljusa sidan.
Hon är en riktigt bra fotograf!

Felicia
Den andra jag har tänkt att hylla är @feanlier
hon bloggar på https://nouw.com/feanlier
Det som gjorde att jag fastnade för just hennes blogg var att hon var extremt öppen om sitt liv, känslor, tankar vilket fick mig att fastna eftersom jag kände igen mig så mycket i det hon skrev.
Man märker verkligen att hon lägger ner väldigt mycket tid på sina inlägg och bilder för det är verkligen så noggrant gjort.
Något som verkligen är en grej på hennes blogg är att hon dela med sig peppande ord, citat för att kunna lyfta andra och det är verkligen hur fint gjort som helst.
En sak till som man förknippar med hennes blogg är veckans lista, det är verkligen lika uppskattat varje gång hon lägger ut den för då får man veta lite mer om hur hennes vecka har varit.
Hon verkar vara en väldigt underbar person som alltid vill alla väl och bara genom att finnas så sprider hon sån glädje omkring sig.
Hon är en riktig kämpe!

Vilken eller vilka bloggare skulle du vilja sprida lite fredagskärlek till idag?

Tagga personen i en kommentar och berätta vad som är speciellt med just henne/honom <3
Nu ser vi till att ge våra medmänniskor extra uppmuntran!

Gillar