Veckans hyllning #38

Veckans hyllning/samarbete

Hej alla fina!

Då har det redan gått en hel vecka igen och det betyder att det är dags att hylla två personer ännu en gång.
Att få sprida kärlek till två olika bloggare varje vecka är verkligen så roligt!
Internet är ju ett ställe med kärlek men även en hel del hat och vi vill göra allt vi kan för att försöka sprida så mycket kärlek vi bara kan.
Dessutom får du inte missa att gå in hos @FrökenRödlök under dagen för att se vilka 2 bloggare hon vill lyfta lite extra idag!

❤️Glöm aldrig att sprida kärlek❤️
Hilma
De första jag har tänkt att hylla är @Hilma
hon bloggar på https://nouw.com/hilma
Det som gjorde att jag fastnade för just hennes blogg var att det första intrycket jag fick av bloggen var att hon var öppen och skrev om saker man själv kunde känna igen sig i vilket gjorde att man inte längre kände sig så ensam när man hittade hennes blogg.
Hon är som sagt öppen om sin vardag och låter en följa med på allt möjligt och det tycker jag är riktigt intressant för man känner igen sig så mycket i saker hon delar med sig om.
En sak jag måste berömma henne om är att hon är både grym framför kameran men även bakom, bilderna är verkligen magiska som hon lägger upp.
Eftersom hon har ett intresse för mode så brukar hon ibland dela med sig av lite sånt och det är verkligen så himla roligt att få ta dela av.
Hon verkar vara en fantastiskt go människa som ständigt kan få andra att le för hon vet verkligen hur man kan göra andra glada.
Hon är en inspiration!

Julia
Den andra jag har tänkt att hylla är @JuliaVNMelin
hon bloggar på https://nouw.com/juliavnmelin
Det som gjorde att jag fastnade för just hennes blogg var att hon har en väldigt bred blogg och hon sprider sån otrolig positivitet så man fastnade för den på en gång.
Hon har verkligen en talang för att fota för hennes foton på bloggen kan verkligen få en på bättre humör för dom är så sjukt fina jämt och en sak till jag även gillar är att man märker att hon har lagt ner mycket tid på sina inlägg.
Något jag verkligen uppskattar är att hon uppdaterar sin blogg regelbundet så varje gång när man är in där så finns det något nytt att läsa och det är ju alltid underbart.
En sak som jag verkligen älskar att hon lägger upp är olika outfitsbilder, hon är verkligen grym på att fixa ihop outfits så man får alltid massa inspiration från dom.
Hon verkar vara en helt underbar människa som har hjärtat på helt rätt ställe för hon sprider sån enorm kärlek både på sin blogg men även hos andra vilket jag älskar.
Hon är verkligen grym på mode!

Vilken eller vilka bloggare skulle du vilja sprida lite fredagskärlek till idag?

Tagga personen i en kommentar och berätta vad som är speciellt med just henne/honom <3
Nu ser vi till att ge våra medmänniskor extra uppmuntran!

Gillar