Vår absolut första youtubevideo är inspelad

Min vardag, Övrigt!

Godmorgon alla fina!
Igår var verkligen en händelserik dag som jag kommer lägga på minnet föralltid!
Dagen började med att solen sken in genom fönstret när man vaknade och det hjälper ju till en hel del med måendet så det var en perfekt start.
Eftersom vi fick så många grymma frågor till frågestunden så ville vi göra ett försök efter lunchen att spela in våran första video.
Vi riggade upp allt som behövdes, satte oss på stolarna och tröck på play.
Behöver jag säga mer än att det var det stelaste jag någonsin utsatt mig själv för de första sekunderna och vi kunde inte kolla på varandra innan vi började asgarva haha.
Men bara efter en kort stund så kom vi in i det, det kändes så naturligt på något sätt, lite som att vi hade gjort detta förut.
Även fast man verkligen inte är bekväm framför kameran än så var det hur roligt som helst och vi båda fastnade verkligen för att filma.
Efter vi hade spelat in klart så tog vi en välbehövlig promenad, vi snackade om allt möjligt som har med youtube att göra och kom även fram till att detta kändes som en ny start i vårat liv.
Tänk vad en sån här liten sak kan göra för ens mående!
På kvällen bestämde vi oss för att börja redigera lite på videon för ingen av oss hade gjort något sånt innan så det var på tiden att lära sig haha.
När videon är färdig så kommer jag lägga upp den på bloggen så ni kan se den!
Vad gjorde ni igår?

#NouwAutumnChallenge

Gillar

Kommentarer

by_anniess
by_anniess,
Så spännande det låter! och jag tycker du är riktigt modig som gör det 😊 jag är så obekväm mde att bara se mig själv på video 😉 Grymt! 😊 vill gärna se den 😊nouw.com/by_anniess
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Ja det ska verkligen bli hur roligt som helst! Åh tack snälla för attdu tycker det! Haha du det är jag med, usch alltså haha. Det glädjer mig så mycket att du vil, tack snälla. Den kommer ut imorgon eller på Tisdag här 😊 <3 nouw.com/sofialissmyr
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Ni har en väldigt fin tapet, är detta i vardagsrummet?nouw.com/frökenrödlök
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Vad roligt att du tycker det, tack snälla! Ja det är det 😊nouw.com/sofialissmyr
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229