Vad tycker jag egentligen är bra med gymmet?

Träning

Hej alla fina!

Eftersom det kan vara väldigt svårt att hitta motivationen till att komma iväg till gymmet så tänkte jag att jag skulle säga vad jag tycker är bra med ett gym. Det finns så många bra saker med att gymma och här är några exempel enligt mig.

- Man blir peppad av alla andra som är där. Börjar man bli trött och sedan hör andra gymma så får man en energikick och orkar lite till.

-Man kan absolut köra hemmaträning men för mig är det mycket bättre med gym för jag kör 100% när jag är på gymmet för det är inget som distraherar mig.

-Oavsett om du vill köra ben, armar, rygg osv så finns allt du behöver där och du behöver inte vara rädd för att missa någon muskelgrupp.


-Enligt mig är det enkelt att få det slutfört eftersom man har vissa dagar man ska till gymmet och då blir det ens vardag tillslut.

Vad tycker du är bra med att gå till gymmet?

Gillar

Kommentarer

MissJohansson
MissJohansson,
Jag är en riktig periodare när det gäller att gymma, ena stunden älskar jag de och bor där och nästa så kör jag på hemmaträning istället. Skönt att du har hittat något du trivs med.
nouw.com/missjohansson
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Det är ju härlgit det med, att man varvar lite! Ja det är en underbar känsla, att man kan sakna gymmet gör mig lite chockad haha 😊
nouw.com/sofialissmyr
Anna
Anna,
Hej Sofia, jag tränar också på gymm och håller med dig. Man får motivation av alla andra som också kämpar och svettas. ha en fin kväll/Anna
www.kitchenofanna.se
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Hej! Vad roligt att du också känner så! Tack snälla och desamma till dig 😊
nouw.com/sofialissmyr
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229