Vad är oddsen att bli nedbajsad?

Min vardag, Övrigt!

Godmorgon alla fina!
Jag var till psykologen igår så tänkte berätta lite om hur dagen var och så för tänkte det kunde kanske vara kul.

Som alla andra gången när jag ska till psykologen så har jag väldigt svårt att sova och det är som att jag har en inbyggd väckarklocka i kroppen som står på 4 eller 5.
Med det sagt så blev det en väldigt tidig morgon för mig men det var ju positivt på ett sätt för då hann jag göra en hel del innan det var dags att åka.
Jag vet inte varför men varje gång jag ska till psykologen så blir jag så himla nervös så nervositeten började komma långt innan jag skulle ta bussen.
Klockan gick och det var dags att ta den berömda bussen, jag hade iaf tur för det var rätt tidigt på morgonen så jag slapp oroa mig för att det var mycket folk på bussen.
Väl på bussen känner jag hur nervositeten växer och tankarna blir mer intensiva.
Jag vet inte varför men jag börjar må så fruktansvärt illa och jag fick kämpa med att sitta och tänka på annat för att det skulle bli bättre.
Eftersom jag hade glömt min tröja hemma så fick jag lov att gå i tshirt idag men det var rätt skönt när det inte blåste.
Jag gick där i godan ro med en ny ljudbok jag hade lyssnat på för att få ner min nervositet lite innan mitt samtal.
Väl inne i receptionen så ser jag något i ögonvrån och tänker "Vad tusan har jag på min axel?"
Jag tittar efter lite snabbt och jag inser snart att det är en fågel som har skitit på mig haha.
Jag får panik eftersom mitt möte börjar om 5 min och jag kunde ju inte sitta sådär på mötet så jag skyndade mig in på toa och försökte få bort det men det blev bara värre.
Med bara några minuter kvar så ringer jag febrilt till min kille som är hemma hos mig och ber honom komma med nya kläder för jag kunde inte gå runt sådär.
Men problem kvarstod ju eftersom jag inte fick bort fläcken och mitt möte skulle börja närsomhelst.
Hade inte så mycket till val än att gå med rak rygg, leende på läpparna och säga hej till psykologen och hoppas på att hon inte skulle märka något haha så fail.
Det är andra gången en fågel skiter på mig och jag fattar inte hur dom ens lyckas pricka så rätt när en person går?! Haha
Mötet gick iallafall bra och vi kom fram till saker som förhoppningsvis kommer vara till en en liten hjälp för mig om allt går i lås så håller verkligen tummarna att dom ser mig själv så som jag gör.
Jag vet inte varför men jag har rätt enkelt för att låsa upp mig på en sak och sen kan jag inte släppa det och så har det blivit med denna grej.
Om några veckor får jag svar om vad dom har kommit fram till, så nervöst!
Det enda jag vill är ju faktiskt att få hjälp med saker och kunna komma på banan igen.
Alltid när man är där så går tiden så sjukt fort och man hinner knappt innanför dörren innan det är dags att gå igen.
Alltså är det inte typiskt att detta händer? På väg hem så såg jag något som jag så gärna skulle vilja fota med min kamera som jag självklart inte hade med mig.
Jag måste bara fråga är det bara jag som inte kan släppa när jag hittar saker jag så gärna vill fota och står utan kamera?
Jag hade seriöst tankarna på att gå hem, hämta kameran och gå tillbaka för att kunna fota det vackra trädet med rosa blad.
Tankarna om att gå ut och fota när jag kom hem fanns men jag ångrade mig rätt snabbt eftersom det var rätt blåsigt.
Det känns lite som att fredagar är tacodag för de flesta människor och efter man hade sett tacos typ överallt så kunde man inte motstå att vilja ha det också.
Dock var klockan när jag kom på det allt för mycket eftersom jag skulle behöva handla lite innan så det blev korvstroganoff med bulgur istället, perfekt fredagsmat haha.
På kvällen satt jag och höll på lite med min blogg, jag älskar att bara sitta med musik och fippla med bloggen för det är så rogivande.

Hoppas ni hade en fin fredag!

Gillar