Tackade vi ja eller nej till lägenheten vi kollade på?

Min vardag

Godmorgon alla fina!
Jag är helt övertyg om att ni någon gång har känt detta som jag gör just nu!
Just nu är jag inne i en period där jag känner att livet helt och hållet står still på alla plan.
Ta mig inte fel för jag är nöjd med livet jag har just nu, jag menar jag har världens finaste sambo och jag kan inte vara mer lycklig än vad jag är med honom.
Dock kan jag inte få bort känslorna av att livet står still trots att man försöker göra sitt bästa för att komma framåt fast man har psykisk ohälsa.
Det är så svårt det där med psykisk ohälsa för man vill så mycket som man inte klarar av!
Man vill ha ett jobb..
Man vill ha vänner att umgås med ofta...
Man vill köpa ett hus så man kan bilda familj med både barn och djur..
Man vill så himla mycket men kroppen sätter stopp!
Jag har under denna sommar försökt att pressa mig lite extra men det som händer då är att jag faller ner på botten och stannar där under längre tid.
Jag stänger då av mina känslor, kroppen går i viloläge och jag tappar all energi!
Det är så ledsamt för man är inte helt nöjd med sitt liv som det är nu med allt men man har inte måendet till att göra allt som måste göras för att få det liv man drömmer om just nu.
Men jag tänker såhär att det är bättre att ta ett myrsteg någonstans än att ge upp helt och stanna kvar i en bubbla man inte mår bra i.
Därför har jag och sambon beslutat oss för att tacka ja till lägenheten!
Vi vill våga hoppas på att det kan hjälpa oss båda en stor bit på vägen genom att faktiskt bo på ett ställe man trivs på.
Så mina älskade läsare, håll verkligen tummarna för att vi får lägenheten nu!

Gillar

Kommentarer

feliciah
feliciah,
Finner knappt ord, men jag kan verkligen relatera till det du skriver finaste kloka älskade Sofia ❤️ Vi får aldrig glömma vilken styrka vi besitter och hur värdefulla vi är. Tillslut kommer vi uppnå alla våra drömmar och mål, alltid fortsätta hoppas och tro fast det ibland känns tufft. Jag håller mina tummar stenhårt och hoppas så otroligt mycket med er <3 Stor kram finaste! nouw.com/feliciah
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Åh älskade, älskade du det gör mig så ledsen att du kan relatera till det. Jag önskar verkligen att du inte kunde göra det för du förtjänar att må bra <3 Det hålelr jag med om, vi får aldrig någonsin glömma det <3 Man får aldrig tappa hoppet, det är så viktigt att ha kvar trtos tuffa tider. Vi är starka!<3 Du är så underbar som gör det, blir hur glad som helst så tack hjärtat mitt. Massa kramar 😊 <3nouw.com/sofialissmyr
Naatly
Naatly,
Det är samma här att det känns som att livet står still. Vill så mycket men blir dålig så fort jag pressar mig precis som du 😓 Hoppas ni får lägenheten ❤️ Kram vännennouw.com/naatly
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Åh älskade du, det gör mig så otroligt ledsen att få läsa! Jag önskade verkligen att du inte kände igen dig i denna känsla. <3 Ja det är så påfrestande att bli så för man vet inte hur man ska göra för att det ska bli bättre. Tack underbara du för att du hoppas med oss, det gör mig så glad. Massa kramar 😊 <3nouw.com/sofialissmyr
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229