Ska jag och sambon börja med Youtube?

Min vardag

Godmorgon alla fina!
Jag hoppas att allt är bra med alla mina underbara läsare!
Kan ni gissa vad jag gjorde igår?
Haha det är nog inte så svårt, förutom att jag kom på sådär mitt i natten att jag skulle frosta av frysen så har jag gått min promenad som alltid.
Det finns ju så mycket bra med att vara sambo men det bästa är att jag alltid ha en promenadkompis som dessutom peppar mig när jag tappar motivationen.
Vi båda älskar att se hur långt vi brukar gå och igår blev det en promenad på lite över 1 mil.
Jag verkligen älskar att känna hur kroppen orkar mer och mer för varje dag som går, jag menar i början på detta år så kunde jag knappt gå en promenad på 15 minuter utan att bli trött.

Något jag uppskattar under våra promenader är att vi alltid pratar om allt möjligt och ett samtalsämne som kom upp var Youtube.
Youtube har alltid varit en stor del i våra liv på många sätt och vi båda har sedan länge velat starta en Youtubekanal men inte riktigt känt att vi har haft tiden.
Ju längre vi gick ju mer sugna blev vi på iden att faktiskt satsa på Youtube och se om det är något för oss.
Tänkt vad roligt att få filma sitt liv, få dela med sig av det till andra!
Så vad tycker ni, borde vi börja med Youtube? ;)

Gillar

Kommentarer

AngelicaElversson
AngelicaElversson,
Alltså jag önskar verkligen jag kunde finna motivationen och peppen att ut och gå. Jag sitter bara hemma.. Mannen min har försökt med att vi ska ut och gå, men jag blir som en bromskloss.. haha. Tycker verkligen att ni ska börja med youtube, jag kommer följa er! 😃 <3 nouw.com/angelicaelversson
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Åh jag känner verkligen igen det där du beskriver, jag var så förut med. Åh så himla kul att du tycker det, tack för din åsikt 😊 <3 nouw.com/sofialissmyr
Fröken Rödlök
Fröken Rödlök,
Jag tycker ni skall våga ta steget och testa med youtube, är det inget för er så går det ju alltid att bara lägga ner det. Hade vart skoj att följa er. www.frokenrodlok.se
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Åh vad roligt att du tycker det, tack för din åsikt 😊 nouw.com/sofialissmyr
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229