Renoveringen är äntligen över efter 6 månader!

Min vardag

Godmorgon alla fina!
Nu kan vi äntligen meddela med 100% säkerhet att renoveringen som pågått rakt under vår lägenhet i ca ett halvår är klar!
Vi har nämnt tidigare att det har renoverats under vår lägenhet, och det har varit rivning av asbest & även ombyggnation vilket gjort att det har låtit extremt mycket i vår lägenhet i ett halvårs tid, vilket också har såklart påverkat vår möjlighet till att spela in videos!
Med tanke på att vi lägger ut tre videos i veckan, så har vi fått i ett halvårs försökt spelat in videos på lördagar & söndagar, försökt att pressa inspelningarna under helgerna för att kunna släppa dem till er under kommande veckan!
Varför vi inte har spelat in på vardagarna är för att det har inte gått helt enkelt, det har låtit extremt mycket i lägenheten vilket skulle komma med i våra videos, men också så blir man såklart hjärntrött också av själva ljudet som konstant pågår från morgon till sen eftermiddag!
Så äntligen, äntligen kan vi säga att renoveringen är klar & vi kommer kunna spela in videos när vi vill, utspritt över hela vardagarna, istället för att pressa inspelningarna på två dagar, under helgen.
Och vi har så mycket roliga videos som kommer att komma framöver, håll utkik så kommer vi släppa videos vi är sjukt nöjda med & som vi sett fram emot att göra.

Gillar