Presenttips åt sin partner

Min vardag, Övrigt!, Mina personliga tips

God morgon alla fina!

Jag tror inte jag är ensam om att känna lite smått panik inför vad man ska köpa till sin partner när den fyller år. Jag brukar alltid känna att jag vill ge honom något speciellt och helst så personligt som möjligt men oftast står man där i ren panik och rotar bland strumpor i sista sekund som förra året haha. Jag älskar när andra ger förslag på vad man kan köpa till sin partner så tänkte göra det jag också så kanske någon får lite inspiration.
Det första jag tänkte tipsa om är en mugg med en personlig bild på. Helt perfekt och praktisk enligt mig och dom blir så otroligt fina. Jag gav en till min partner när han fyllde år och den uppskattades stark.
Det andra jag tänkte tipsa om är att köpa någon snygg och stilig klocka. Klockor går ju för det mesta hem hos dom flesta och är en snygg accessoar.
Det tredje är nog min favorit av tipsen och det är att ge bort en upplevelse. Du kan ju antingen skicka din partner på något personen gillar eller så drar ni någonstans tillsammans. Att få ge bort en som fin gåva, få umgås och få massa minnen tillsammans är ju helt underbart.
Det fjärde och sista tipset jag tänkte ge är att ge bort något personen är intresserad av. Som när min kille fyllde år förra gången så köpte jag lite gamingsaker åt honom vilket uppskattades.

Gillar

Kommentarer

Bokormen
Bokormen,
Vet precis vad du menar - min man fyller dessutom 30 nästa månad 🙈nouw.com/bokormen
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Hoppas du hittar något bra och att tipsen kanske kan hjälpa 😊nouw.com/sofialissmyr
erikae
erikae,
Så bra tips! 😍nouw.com/erikae
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229