Mina tips till att få en underbar höst

Min vardag, Övrigt!, Mina personliga tips

Godmorgon alla fina!

Just nu har Nouw startat en tävling som kommer gå ut på att dom ger ut några utmaningar man ska skriva om.
Första utmaningen är att man ska ge sina bästa tips till att få en underbar höst och eftersom jag älskar hösten så var det en väldigt rolig utmaning att göra.
Jag är övertygad om att jag är långt ifrån den enda som älskar hösten, hösten är verkligen en av mina favoritårstider.
Det finns så mycket bra med hösten att jag inte riktigt vet vart jag ska börja men en sak som verkligen gör mig lycklig är att det finns så mycket att fota ute när alla vackra färger träder fram överallt.
Jag blir som ett barn på julafton och jag vill fota allt jag ser!
Jag kan utan tvekan vara ute i timmar och bara fota alla vackra färger haha.
Jag tycker att det är riktigt kul att få läsa vad andra tycker är bra med just hösten och hur dom gör för att få en underbar höst.
Jag tänkte därför dela med mig av några tips jag har för att få hösten så underbar som möjlig.

-Plocka ihop en riktigt god matsäck, sätt på dig varma kläder och gå ut i skogen och bara va. Det är underbart att sitta där med någon varm dryck och lyssna på fåglarna som kvittar.
-Ta med en korg, något gott att äta och gå ut och plocka svamp i skogen. Att bara få vandra i solskenet och kunna sätta sig någonstans och fika är som balsam för själen.
-Greppa kameran och gå ut och fota tills kameran glöder haha kanske inte riktigt så mycket men att komma ut och fota alla vackra färger är ju helt fantastiskt.
-Sätt på dig varma kläder och gå ut på en härlig promenad i den friska luften med en ljudbok i öronen.
-Eftersom det blir mörkare på hösten så passar det perfekt att tända doftljus och lägga fram ljusslingor för att få en myskänsla.
-Plocka hem några nävar lov och sätt dig ner och börja pyssla med dom, det ger en riktiga höstkänslor.
-Gå ut i skogen och leta efter stenar/mossa, när du väl har hittat ett par stenar så kan du sitta och göra stentroll. Det gjorde jag mycket som barn.
#NouwAutumnChallenge

Gillar

Kommentarer

Maria
Maria ,
Färgerna av hösten är min absoluta favorit 😘queenlillan.se/wordpress
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Åh härligt, det är samma här faktiskt 😊nouw.com/sofialissmyr
MyGastricXjourney
MyGastricXjourney,
Jag älskar hösten och kommer säkert att göra det mer.. då man i framtiden ta på sig varma kläder. Jag gjorde så under hela oktober, hittade ett fint ställer runt om där jag stannade och jag fotade och gick på 1 timmes promenad. Hösten är verkligen fin, jag är som du älskar färgen, doften utav löven, fukten, kylan. Till nästa höst skall jag göra so du skrev, packa ner en korg och ut i skogen.. det har jag aldrig gjort och kunde vara roligt att göra <3 😊nouw.com/mygastricxjourney
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Gud vad roligt att du också älskar hösten, helt underbar årstid! Låter som en väldigt bra ide att göra nästa höst 😊 <3 nouw.com/sofialissmyr
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229