Mina 5 tips till att gå ner i vikt

Träning, Mina personliga tips

Hej alla fina!

I dagens samhälle finns det många som lider av övervikt, inklusive jag. När jag var liten var jag alltid lite större än dom flesta andra och det hjälpte inte direkt att personer proppade i mig godsaker. Jag har så länge jag kan minnas vägt för mycket eller varit överviktig. Visst har jag legat på en rätt normalvikt några gånger också i mitt liv men jag har alltid efter ett tag gått upp igen och fått börjat om från start. Jag kan inte minnas hur måga gånger jag har önskat att folk inte lagt sig i min övervikt, meningar som ”du borde tänka på vad du äter” eller ”någon annan behöver detta bättre än dig” hjälper inte utan skapar ännu mer ångest över hur man ser ut. Jag är långt ifrån färdig i min utveckling av min övervikt men jag håller på att kämpa mig upp och vill därför tala om 5 st tips som har hjälpt mig.

1.Försök att byta ut allt sött drickbart mot vatten. Innan så drack jag mycket juice, saft och läsk men nu en lång tid tillbaka så har jag bara druckit mjök och vatten på dagarna.

2.Gå inte ständigt och väg dig utan enligt mig så räcker det med 1 gång i månaden för annars blir pressen för stor från mitt perspektiv.

3.Ta en promenad om dag, oavsett om det bara skulle vara 30 minuter så är det bättre än ingenting. Dom dagarna jag inte orkar ta mig till gymmet så tar jag en promenad.

4. Försök att minska mängden mat och öka mängden sallad på tallriken.

5. Köp något som faktiskt motiverar dig, tex träningskläder. Jag har själv köpt nya träningskläder och skor för att bli motiverad.

Gillar

Kommentarer

Taliasblogg
Taliasblogg,
Tycker verkligen det hjälper att köpa nta träningskläder! För då vill man ju använda dem på gymmet och har en bra anledning till det 😀nouw.com/taliasblogg
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Ja det hjälper väldigt mycket! Håller verkligen med 😊nouw.com/sofialissmyr
Sofia
Sofia,
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Tack så himla mycket 😊nouw.com/sofialissmyr
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229