Min dröm har gått i uppfyllelse

Min vardag, Övrigt!, Livshistorier

Ni vet den där känslan, när ni kollar in i en persons ögon och ni känner från första stund att ni är hemma, så känner jag när jag kollar på i min fantastiska pojkväns ögon.

Första gången jag såg honom stå där med sitt långa hår så började mitt hjärta genast banka snabbare och jag blev chockad av hur fin han var.
Det var någonting som gjorde att det kändes som att vi hade känt varandra hela livet trots att vi nyss hade träffats.
Jag var så sjukt nervös och blyg i början första gången vi träffades och jag hade aldrig känt på det sättet någongång.
Jag hade aldrig sett någon med ett sånt vackert leende som honom, man kände verkligen pirret i magen när han log.
Jag hade aldrig varit med om att någon lukta så gott som han gjorde, så fort man kände hans doft så ville man aldrig vara utan den.
Jag hade aldrig varit med om en mer charmig kille som satt där med sitt långa fina hår, man blev lika charmad varje gång han kollade på en.
Jag hade aldrig varit med med om att människa hade så otroligt varma och kärleksfulla kramar som han hade, den fick mig att aldrig vilja släppa taget om honom.
Jag har aldrig varit med om att någon har haft den där glimten i ögat som han hade, han kunde tom göra en glad fast han inte ansträngde sig.
Trots en massa motgångar under flera år så vägrade jag att släppa honom ur mina tankar för jag visste att den killen var väldigt speciell med ett stort hjärta.
När jag var utan honom så kände jag mig helt tom, jag kunde inte leva mitt liv fullt ut och det var som att jag helt enkelt hade förlorat mitt hem för jag kände mig bara hemma hos honom.
Jag skulle kunna kriga mig igenom både eld och höga dalar bara för att få vara med honom för jag visste att han var mannen i mitt liv.
Jag kände under dessa år att vi var menade för varandra och att vi skulle finna varandras hjärtan igen när tiden var rätt.
Hoppet lämnade aldrig min sida och det var det som gjorde att vi lyckades finna varandra på nytt.
Dagen vi fick kontakt igen så började jag gråta av lycka för jag var så extremt lycklig att få ha dig i mitt liv igen.
Jag hade gått i flera år helt trasig och jag saknade dig iprincip varje dag men jag kunde inget göra för jag visste att tiden inte var inne förut.
Det kändes som en dröm när jag äntligen fick vara hans igen, att jag fick äran att veta att han kände samma som mig gjorde mig så lycklig.
Vi startade igång vårat förhållande i en rivstart på en mycket buklig väg eftersom ingen av oss mådde speciellt bra.
Båda två hade för tunga ryggsäckar som vi knappt klarade av att bära längre, vi älskade varandra men började glida isär av allt som fanns runtomkring.
När vi precis var nära att släppa varandras händer så hände något, det var som ett mirakel som gav oss styrka att börja kämpa tillsammans.
Vi tog tag i varandras händer, kämpade i en olidiligt stark modvind som nästan var omöjlig att uthärda men vi klarade det tillsammans.
Gång på gång fick vi våra ben bortsparkade men vi reste oss upp och började kämpa oss uppåt för det branta berget tillsammans.
Jag kan med handen på hjärtan säga att utan min ängel på jorden så hade jag inte stått här och andas denna luft, jag hade varit någon annanstans.
Så jag kan verkligen säga att han har räddat mitt liv genom att bara finnas där och hålla min hand.
Han är den starkaste människa jag någonsin har mött och han är min största förebild på denna jord.
Jag har frågat honom så många gånger hur kan vara så perfekt och han blir bara mer och mer perfekt för varje dag som går.
Jag visste redan för flera år sedan att jag ville bli sambo med denna underbara person för det kändes bara så rätt.
Bara tanken av att få dela varje dag med den finaste person man vet gjorde mig hur lycklig som helst.
Vi har nu varit ett par i lite mer än 2 år, 2 helt underbara år och det enda som har saknats är att vi skulle vara sambos.
Idag gick min dröm i uppfyllelse, jag och Viktor har alltså blivit sambos och jag hade inte kunnat vara lyckligare.
Tanken att jag kommer få somna, vakna bredvid honom varje dag ger mitt ett glädjerus i kroppen som jag inte kan styra.
Den person som kom in i mitt liv och lagade alla sprickor jag hade i mitt hjärta ska jag få äran att leva med.
Det är så mycket som jag vill skriva om honom men då blir texten för lång så jag tänkte avrunda det hela med att säga att ingen gör mig så lycklig som han gör mig.
För varje dag som går så blir jag bara mer kär och det kallar jag äkta kärlek!
Jag älskar dig min andra halva!

Gillar