Jag vill verkligen lära mig att gilla det!

Youtube

Godmorgon alla fina!
Jag är verkligen ingen kaffemänniska, jag har försökt så länge att gilla kaffe men det smakar på riktigt skit haha.
Men jag tänker inte ge upp för det så vi bestämde oss för att göra en video där vi göra olika smaker med iskaffe.
Frågan är om jag fick någon favorit eller om jag fortfarande inte klarar av smaken.
Ge mig era bästa tips på hur ni lärde er att dricka kaffe!

En sak till som även hade varit så galet roligt är om ni berättar vad ni vill att vi ska blanda i nästa gång i iskaffet, det kan vara vad som ;)

  • Youtube

Gillar

Kommentarer

itismadeby
itismadeby,
Kaffe -jag säger såhär: Hur kan något som luktar så otroligt gott, för det gör det, tycker jag, nymalet kaffe har en arom som är ljuvligt god - men hur kan det smaka så otroligt illa???
Nu mer klarar jag av att dricka kaffe, eller mer mjölk med kaffe, men jag klarar inte av för mörkrostade bönor. Så det kan ju vara förstasteget - kika på vilken sorts kaffe ni brygger... ett förslag är att prova snabbkaffepulver först.
Sen gillar jag absolut inte iskaffe. när man gör det själv.... isch säger jag bara, det är ännu värre kaffesmak på iskaffe än varmt kaffe - det spelar ingen roll vad man har i.... det går bara inte.
Men jag kan få i mig t ex för att vara artig när jag bjuds eller om jag är lite trött .... Men som sagt det är då varmt kaffe, men massor av mjölk - helst ska det vara den här speciella kaffemjölken man kan köpa - grädde är för fet o mjölk lite för "blaskigt" - men den hittar man ju klart inte när man är ute.... så får man ta den mjölk som finns.
Jag har en liten favorit som jag gärna dricker faktiskt - det är kardemummamjölk, om det finns idag vet jag inte men det fanns förr. Men idag tar jag helt enkelt o har kardemumma o mjölk o låter stå ett tag o sen i kaffet....
Eller så smaksirap för kaffe - choklad ska det vara då...
Men oavsett så ska det vara massor o massor o massor av de här andra smakerna... *ler*.... har lärt mig att det är okey o kan vara gott om kaffet bara finns lite där i bakgrunden.

Jag tyckte nog att ni borde ha provat flera olika smaker... det var lite för mycket choklad *ler*....

Ser fram emot del 2 😊

Kramar <3
nouw.com/itismadeby
Matildaberlin
Matildaberlin,
Åh, jag kämpade så länge med! Vi snackar i år. Sen började jag på KTH, och 2 veckor senare hade jag med mig min egna termosmugg med kaffe varje dag, haha! Kram finaste och lycka till 😉 <3
nouw.com/matildaberlin
emmeliesehlin
emmeliesehlin ,
Jag har inte rirkfit kommit dit än men i Italien drack jag massvis med cappucino, så nu blir det kaffe med typ hälften mjölk då det påminner om cappucino haha! Kram<3
nouw.com/emmeliesehlin
Lillymihlte
Lillymihlte,
Åh kaffe är enligt mig livets dryck - jag är en riktig coffeewomen! Det har dock inte alltid varit så, för att lära mig började jag med att dricka smaksatt latte från Espresso, gärna mocka som är med chokladsmak. Himla gott till att börja med, nu tycker jag dock att den är för söt och föredrar en vanlig latte eller bryggkaffe alla dagar i veckan! <3 Kram finaste vännen!
nouw.com/lillymihlte
feliciah
feliciah,
Nu var det nästan en vecka sedan jag var inloggad på nouw.. Alltid lika fantastisk att kika in här hos dig hjärtat ❤️ Åh, kaffe är ett MÅSTE varje dag för mig, skulle aldrig kunna klara mig utan - verkligen livets dryck! Har väl inget supertips att komma med men det som fick mig att tycka om kaffe var just iskaffe eller rättare sagt frappuccino från starbucks när jag vad i London som 14-15åring och även latte smaksatt med vanilj. Nu är det på tok för sött för min smak, endast svart kaffe som gäller sedan jag var 16 typ 🙌🏻😍 Stor kram!
nouw.com/feliciah
Hilma
Hilma,
Åh iskaffe har jag faktiskt aldrig provat 😅 borde testa sen i sommar känner jag. Jag började dricka kaffe när jag var typ 16 och hade grymt mycket på teaterprogrammet jag gick som gymnasium. krävdes lite extra boost oftast hihi 😊
Kram finaste du! ❤️❤️
nouw.com/hilma
ottilialof
ottilialof,
Haha åh jag älskar iskaffe!! Ska också testa göra olika smaker
nouw.com/ottilialof
Emmamehrali
Emmamehrali,
Haha, då är vi två! Jag har försökt lära mig dricka kaffe men har inte lärt mig ännu 😃 <3
nouw.com/emmamehrali