Jag vill kunna må bra igen

Min vardag

Godkväll alla fina!
Imorse när jag vaknade så kände jag på en gång att jag var helt slut psykisk efter igår, jag utsatte mig nämligen för flera saker igår som jag tycker är jobbigt. Om jag inte skulle till psykologen idag så hade jag utan problem legat i sängen hela dagen för att återhämta mig igen.

Eftersom jag går på kbt så kan det vara väldigt tufft ibland eftersom man jobbar så himla mcyket med sig själv och framförallt med psyket.
Jag tog mig iaf ur sängen, åt lite frukost och bestämde mig för att gå till gymmet innan jag skulle till psykologen.
Jag älskar att gå till gymmet och få ur alla mina känslor jag har varje gång innan jag går till psykologen.
Alltid när jag är påväg till dit så lyssnar jag antingen på musik eller en ljudbok för att jag ska kunna slappna av lite innan och det funkar hyfsat bra faktiskt.
Jag var väldigt nervös inför dagens möte eftersom jag skulle ta upp något som verkligen har legat och oroat mig under flera års tid.
Jag hoppas verkligen på att jag får gå vidare med allt nästa gång vi ses för jag tror att det hade hjälpt mig på vägen till att må bra.
Om det blir något av detta så berättar jag självklart senare om det men tycker det är onödigt att säga något innan.
Efter mötet kändes det bra, mycket bättre än förra veckans möte och det är jag tacksam över.
Påväg hem när solen sken i mitt ansikte så fick jag en sån feeling att jag är så redo för att kämpa mot att må bra igen.
Jag skulle kunna göra typ vad som helst för att komma på fötter igen och må bra på riktigt.
När någon frågar mig hur jag mår så vill jag kunna svara från djupet av mitt hjärta att jag mår bra och det är det jag kämpar för att uppnå varje dag.

Gillar