Jag vill... -listan

Godmorgon alla fina!
Om det är något jag älskar att göra så är det helt klart listor!
Det är både underbart att läsa andras listor men även att göra dom själva!
Därför förstår ni nog hur pass glad jag blev när älskade @linneahedberg taggade mig i sin lista och ville att jag skulle svara på den.


Jag vill bli bättre på: Att ta hand om mig själv både psykiskt och fysiskt! Jag är bra på att trycka ner mig själv och inte ta hand om min kropp som jag egentligen borde. Det måste bli ändring på det!

Jag vill sluta med: Tänka och stressa upp mig inför framtiden! jag är expert på att leva i framtiden och få ångest över hur saker ska ordna sig till det bästa. Det gör mig inget gott alls att sitta och få ångest över framtiden eftersom jag inte vet hur det kommer bli. Jag måste lära mig att leva i nuet!

Jag vill ha: Det är mycket jag vill ha men det jag skulle vilja ha just nu är faktiskt ett körkort!

Jag vill vara: Bekväm i mig själv och även i min vardag! Jag känner mig så otroligt vilsen i både mig själv och min vardag att det ger mig ångest. Vill bara hitta min plats i livet vilket jag aldrig har gjort. Önskar så att jag inte kände mig så vilsen!

Jag vill någon gång: Bilda familj med sambon <3

Jag vill att folk generellt ska bli bättre på:
Kan ju skriva ner 3 saker jag kommer på generellt som jag tycker folk borde blir bättre på.
1. Sprida mer kärlek! Man kan aldrig sprida för mycket kärlek till andra så är det bara.
2. Respektera andra människor! Behöver nog inte skriva mer än så!
3. Nu är ju såklart inte alla såna men det folk som lägger sig i i andras liv borde sluta med det. Finns inget värre än folk som lägger sig i när det gäller saker som inte rör dom alls.

Jag vill att folk ska sluta: Det som dyker upp i huvuet först är att sprida negativitet.. Det är ju ett sånt brett ord pch kan betyda så mycket men jag tänker allt ifrån hat, bitterhet, avundsjuka osv. Tänk vad underbart det hade varit om alla var glada för varandras skull istället.

Jag vill äta (precis nu): En stor redig smörgåstårta med cola till hade jag inte tackat nej till om man säger så haha!

Jag vill jobba med: Jag har rätt många drömjobb helt ärligt men dessa jobb kräver mycket arbete bakom men tänkte att jag delar med mig av 3 saker jag lätt hade velat jobba med. Kan säga som såhär att det första jag tänker skriva är min absolut störtsa dröm och det är...
1. Jobba med sociala medier! Hade älskat att få jobba med Youtube och filmat min vardag för att sedan ha kvar att kolla på. Wow!
2.Ha ett eget företag av nnågot slag! Kanske sälja tavlor, egenskrivna böcker eller egendesignade kläder.
3. Vet inte om man kan se detta som jobb men hade så gäran velat bli familjehem. Jag om någon vet hur pass behövligt ett familjehem faktiskt är. En stor dröm som både jag och sambon har!

Jag vill lära mig:
att få en välfungerande vardag och att lära känna mig själv helt ärligt. Har alltid varit så pass vilse i mig sjölv och det sitter fortfarande i. Vem är Sofia lixom?

Jag vill träffa: Oj väldigt svår fråga då det är så många jag skulle vilja träffa! En person jag länge har velat träffa är faktiskt fantastiska @hilma . Jag hoppas på att vi någon gång kommer kunna ses för hon betyder så mycket för mig. <3

Jag vill resa till: Jag har några olika ställen jag vill resa till men två ställen som skulle vara härligt är Grekland och Maldiverna.

Jag vill göra: Jag har alltid brunnit för att hjälpa andra människor på olika sätt så skulle svara det. Att få hjälpa andra på olika sätt skulle känna så otroligt bra i hjärtat för mig. Det är ett mål och en dröm jag har att uppnå i livet!

Jag vill hylla mig själv för: att jag aldrig ger upp hur pass tufft livet än kan vara ibland så ger jag aldrig upp!

3 personer jag vill ska göra denna lista: @hilma @emelieanderssoon @by_anniess

Gillar

Kommentarer

beattriicee
beattriicee,

Dina tre drömjobb lät ju underbara och vad kul att få läsa hela din lista! 😍 Man lär känna dig bättre också. Förstår att du vill träffa Hilma då hon verkar vara en superhärlig tjej! ❤️

nouw.com/beattriicee
happyM
happyM,

Så kul att få läsa och tycker att det är så bra att du uppmärksammat att du vill börja behandla dig själv bättre, det är så himla viktigt att hela tiden vara sin egen största peppare, även om jag vet att det är så sjukt svårt ❤️ Det är så lätt att hela tiden hitta fel på sig själv ❤️ Stor kram vännen ❤️

nouw.com/happym
Shining
Shining,
ArielC
ArielC,

Så fin liste! Så mange fine punkter du har tatt med ❤️ Så utrolig fine ting du vil jobbe med ❤️

nouw.com/arielc
linndossing
linndossing,
Kul att få läsa även dina svar på denna listan, så roliga frågor! Kram
nouw.com/linndossing
LouiseEdling
LouiseEdling,

Kul lista och få ta del av dina svar<3

nouw.com/louiseedling
itismadeby
itismadeby,

Åhhh vilken skojig lista, förstår att du tyckte det var skoj att svara på den - det hade jag också tyckt, det var bra frågor o det var jätte skoj att läsa dina svar.
Kramar <3

nouw.com/itismadeby