Jag tror inte ni vet detta om mig

Godmorgon alla fina!
Som jag har skrivit i andra inlägg tidigare så kände ju jag att det var dags att fräscha upp bloggen lite med lite nya ider och olika slags inlägg om man säger.
Vissa favoriter som jag själv har kommer såklart vara kvar såsom veckans hyllning, vardag och Youtubevideos osv.
Däremot funderar jag på att börja lägga ut lite nya inlägg som jag aldrig har gjort förut för jag tycker att det verkar vara så sjukt roligt att dela med sig av.
Jag vet inte om ni vet detta om mig, troligen inte eftersom jag typ aldrig har snackat om det förut men jag har ett stort intresse för inredning och kläder.
Nu kanske ni tänker alltså va? Varför har du inte lagt ut några outfitbilder eller något liknande sedan du började blogga?
Svaret är enkelt, för det första så är jag värdelös på det tekniska, alltså att göra bilder som denna över men jag vill verkligen lära mig och för att lära mig så måste jag göra det många gånger vilket jag tänker börja med nu.
För det andra så startade jag denna bloggen precis i en period då jag mådde riktigt dåligt i min kropp och jag var helt enkelt inte i rätt mood för att visa upp mig i kläder. Men eftersom jag blir mer och mer bekväm i min kropp så är målet iaf att jag ska börja lägga upp outfitbilder så småningom för det verkar vara så sjukt roligt.
Men innan jag börjar så fler frön i denna ide så vill jag självklart veta vad ni tycker!
Gillar ni inlägg som innehåller ex inredning/förslag på kläder eller outfitbilder?
Kan vi bara ta en minut såhär på slutet av inlägget och titta på alla fina inredningssaker jag hittade, alltså jag smäller av vad jag vill köpa dessa och inreda min lägenhet med dom.

Gillar