Jag känner mig trött fysiskt och psykiskt just nu

Min vardag, Övrigt!

Godmorgon alla fina!
Jag hoppas att ni har en helt fantastisk morgon, det har jag även om jag är rätt så trött.
Om jag ska vara helt ärlig så känner jag mig väldigt trött just nu både fysiskt och psykiskt för just denna månad är det så mycket på en och samma gång som händer och tar på krafterna.
Jag vet orsakerna till att jag känner såhär men det är inget jag kan göra något åt precis just nu så bara att bita ihop och kämpa tills denna månad är över för då blir det lugnare hoppas jag.
Som jag skrev tidigare så är jag kattvakt just nu, verkligen så mysigt!
Jag och sambon springer emellan oss och katterna på 1 mil varje dag för att kunna vara med dom men även hinna med Youtube och Bloggen.
Det är helt perfekt för mig att jag nästan tvingas att gå promenader varje dag för jag hade i stort sett tappat all motivation innan så det kom verkligen lägligt att vara lite kattvakt.
Om jag inte får benmuskler efter dessa 3 veckor så vet jag inte hur jag någonsin kommer få det heh..
Jag har även en till sak som stressar min lilla själ och det är att jag står inför ett val som jag verkligen inte vet vad jag ska göra med.
Jag lovade ju mig själv att jag skulle låta mig själv växa och göra saker jag tycker är jobbigt och detta hade varit ett perfekt tillfälle men socialfobin tar över mina tankar.
Jag kanske ska berätta lite så ni hänger med haha, det är så att det är en person som söker personer till hennes reklamfilm för lite produkter och det låter ju helt underbart spännande och ett perfekt tillfälle för mig att våga gå utanför min box.
Problemet är att mina tankar bara snurrar och jag backar för jag vet inte hur jag ska hantera allt.
Åhhh jag vet inte hur jag ska göra, man ska ha lämnat in materialet senast den 10:e så än har jag någon dag på mig att fundera haha.
Jag uppdaterar här om jag vågar!
Hur hanterar ni situationer ni vill göra men inte riktigt vågar eller får ångest över?

Gillar

Kommentarer

Frugan E
Frugan E,
Inte lätt det där när man känner sig hindrad på grund av sociala ångesten, vet precis hur det känns. Kanske blir det lättare om du snackar med henne och får veta mer exakt hur allt ska gå till? Jag vet att med min ångest så är jag ett totalt kontrollfreak, jag vill inte ha överraskningar, så om jag vet vad som förväntas och vad som ska göras så känns det lite lättare..www.frugan-e.se
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Precis, det är riktigt påfrestande! Hade gjort det om det gick men det går inte om man inte kommer med! Jag är precis samma, hatar att inte ha kontroll över saker 😊nouw.com/sofialissmyr
Majken
Majken,
Vet hur det är me socialfobi
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Ja det är verkligen hemskt 😊nouw.com/sofialissmyr
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229