Jag har tänkt om gällande min blogg

Min vardag, Youtube

Godmorgon alla fina!
Som ni vet vid det här laget så har jag typ alltid haft som olika teman på bloggen, jag har verkligen gillat att ha det på det sättet.
Att ha veckans hyllning och gästbloggningar har varit en del av min blogg under en längre tid, just dessa två saker har jag haft nästan sedan jag började blogga vilket är så fantastiskt roligt.
Veckans hyllning är något som verkligen ligger mig varmt om hjärtat så det är något jag aldrig kommer vilja ta bort från min blogg för jag älskar att kunna sprida massa kärlek till människor.
De här med gästbloggningar har verkligen varit så fantastiskt kul, jag har fått så sjukt många fina gästbloggare under denna tid som jag har hållit på med det men..
Tyvärr så har jag kommit fram till ett beslut och det är att jag tänker sluta med gästbloggningar för jag känner att jag vill lägga den tiden på Youtube istället.
Det kommer då innebära att inom en snar framtid så kommer jag byta ut gästbloggningarna mot videos istället på söndagar.
Jag vill bara tacka alla fantastiska gästbloggare jag har haft varje vecka, Jag har älskat att ha varenda en av er som gästbloggare ska ni veta!
Men mina älskade vänner, detta är inte det enda som kommer hända på bloggen, jag har lite fler saker jag kommer ta upp med er denna vecka så håll koll här inne för att se vad jag mer kommer ändra på.

Gillar

Kommentarer

FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Vad roligt att du vill ändra om på din blogg, uppdatera och fortsätta sprida kärlek!! Det är underbart =)nouw.com/frökenrödlök
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Ja ibland behövs verkligen det känner jag! Kärlek kommer jag alltid sprida kan jag lova 😊nouw.com/sofialissmyr
sweetwords
sweetwords,
Tror jag kan bli jättebra, kul med nytt upplägg också =Dnouw.com/sweetwords
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Åh verkligen så roligt att du känner så, ja jag tror det blir toppen 😊 nouw.com/sofialissmyr
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229