Jag har gått ner 30 kg sen jag började min viktresa

Min vardag, Övrigt!, Träning

Godmorgon alla fina!
Då var det dags för inlägget jag gör varje månad, alltså där jag pratar lite om min träning och viktnedgång för att kunna peppa andra människor.
Sen sist jag vägde mig så har det gått väldigt bra med träningen, jag har under denna tid tränat på gym och även Cardio hemma.
Jag verkligen älskar att kunna köra lite olika saker för jag kan lätt tröttna om jag kör samma sak för mycket helt enkelt.
Träningen är hela mitt liv och jag mår så mycket bättre av att få röra på mig men ska jag vara ärlig så har denna månad varit lite tuff.
Det har hänt så mycket på samma gång vilket gör att jag tappat fotfästet lite och motivationen till träningen har varit svag vissa dagar men jag har försökt att kämpa på ändå.
Jag antar att alla som tränar någon gång kommer in i en period där motivation tryter lite och man måste kämpa som ett djur för att hitta den igen.
Jag ställde mig på vågen i måndags och jag hade gått ner 4 hg denna gången.
Jag vet att jag borde vara så sjukt glad att det går neråt men... Ska jag vara ärlig så började tankarna snurra rejält och jag kände mig så enormt besviken på mig själv tyvärr.
Tankarna bara snurrade!
Hade jag tränat för lite?
Har jag ätit fel?
Är det muskler jag har fått och därför jag hade gått ner som jag gjorde?
Borde jag tänka ännu mer på vad jag äter?
Är det tid för att mäta mig ist för att väga mig?
Ja ni hör ju vad kaos det blev i mitt huvud och jag känner mig rätt löjlig som kände mig ledsen över mitt resultat.
Jag vet att det bara är siffror, huvudsaken är att man känner i kroppen att man är på rätt väg vilket jag gör så jag försöker att inte stirra mig blind på den där vågen men det är svårt, speciellt när man har fått fina siffror varje gång tills nu.
Tankarna om att börja mäta mig som sagt har börjat snurra men jag är så osäker på vad som är bäst att göra när det börjar gå trögt.
Därför tänkte jag fråga er mina fantastiska läsare!
Borde jag fortsätta att väga mig eller ska jag börja mäta mig?
Om det finns någon som vill hålla koll på sin viktnedgång hur gör ni, väger eller mäter ni er?
Ni får absolut inte ta mig fel för självklart är jag otroligt stolt över min resa som jag har gjort för jag har ändå gått ner 30 kg allt som allt och jag ska fortsätta kämpa tills jag är i mål det bara är så.

Gillar

Kommentarer

FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Du är grym, glöm aldrig det! Jag har alltid hört att det är viktigare att mäta än att fokusera på vikten. Men det känns som många alltid faller tillbaka på de där siffrorna på vågen. nouw.com/frökenrödlök
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Men vad fin du är , tack snälla för peppen! Håller helt klart med dig 😊nouw.com/sofialissmyr
anneli
anneli,
Jag tycker det är jätte kul att gå in och läsa på dina tränings/kost inlägg.
Dock rekommenderar jag att man både mäter och väger sig, för vikten kan vara det samma även om man minskat cm 😊
littlesleeper.blogg,.se/
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Det glädjer mgi verkligen att du gör, tack! Tack för din åsikt, uppskattar de verkligen. Jag har funderat på att göra det faktiskt för att se om det blir någon skillnad. 😊 nouw.com/sofialissmyr
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229