Jag har aldrig känt mig älskad av mina föräldrar

Min vardag, Livshistorier

Hej alla fina!

Jag är säker på att många kommer känna igen sig i det jag kommer skriva om idag. Jag kommer ta upp något som är väldigt känsligt för mig men vill så gärna dela med mig av detta.
När man tänker på ordet föräldrar så tänker man på två personer som ska stå bakom sitt barns rygg och alltid finnas där oavsett vad men vissa får stå där utan några föräldrar bakom sin rygg.
Jag är en av dom människorna som fått stå på egna ben trots att jag var ung och bara skrek efter kärlek.
Att varken få känna sig behövd som barn eller vuxen av sina egna föräldrar gör ont. När man var liten så funderade man alltid vad man hade gjort för fel, om det var fel på mig för varför skulle det annars inte bry sig om mig? När man blev äldre så finns fortfarande tankarna kvar att vad har jag gjort för att det skulle bli såhär, är jag inte bra som jag är? När man ser hur andras relationer är med sina föräldrar så förstår man inte vad som gick snett. Varför får inte jag känna mig behövd och älskad av mina föräldrar? Fast jag är 23 år så gör det precis lika ont som när jag var en liten flicka, jag känner mig fortfarande lika ensam och värdelös. Jag har under hela mitt liv försökt att vara så duktig som möjligt för att få känna mig bra och för att dom förhoppningsvis kanske ser mig men det enda som har hänt är att jag har fått en enorm prestationsångest. Jag kan sakna att ha en mamma som jag kan luta mig emot om det är något eller ha en pappa som kan lära mig saker som jag inte kunde innan.
Fast jag är vuxen så har jag fortfarande det där barnet i mig som saknar sina föräldrar!

Gillar

Kommentarer

Amandizan
Amandizan,
Och du är inte ensam jag är också en av de barnen som inte hade sina föräldrars kärlek. Kan idag fast jag är 24 också sakna att bli älskad av mina föräldrar precis som du gör. Men vi är starka❤nouw.com/amandizan
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Jag lider så med dig att du också känner så fina du! Vi är starka tillsammans 😊 <3 nouw.com/sofialissmyr
sofialjohansson
sofialjohansson,
Så fint skrivet, blir så berörd! Jag som har en väldigt bra relation med mina föräldrar kan bara tänka mig hur det skulle vara att inte ha dem där, jag blIR ledsen av bara tanken på det❤️nouw.com/sofialjohansson
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Åh fina, fina du! Glad att du har dina flräldrar där 😊 <3nouw.com/sofialissmyr
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229