Jag fick nästan lov att intervallfotografera

Min vardag, Övrigt!

Godmorgon alla fina!
Igår kom den såkallade värmen även hit till mig och jag fick ju bara lov att dra med killen ut på en härlig höstpromenad för man vet ju inte om det var sista gången det var såhär varmt.
Vi kände för att ta en redig promenad men vi var även väldigt sugna på att fota så det vara bara att släpa med sig kameran utifall man skulle hitta något intressant.
Att bara få komma ut och se alla vackra färger gör mig så himla glad rakt in i själ och jag blir nästan ledsen när man ser att löven börjar falla av haha.
Eftersom vi inte har joggat på bra länge så fick jag en feeling att testa jogga lite igen så där sprang vi med kameran i högsta hugg och intervallfotograferade haha.
Jag älskar att gå leden som är 7,5 km lång för det finns så mycket fint att fota på vägen och idag gick vi även förbi en älv och wow vad vackert det är när träden speglade sig i vattnet.
Något som också var roligt var att vi hittade en mysig brygga som vi bestämde redan nu skulle bli våran picknickbrygga nästa sommar för det har vi letat efter hela denna sommar utan resultat.
Jag kan ju säga såhär att vi var väldigt möra när vi kom in efter 1 mils promenad allt som allt idag.
Gjorde du något speciellt igår?

Gillar